Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки на сайті: світлодіодні Bi Led лінзи та ксенонові лампи Full Light

04.11.2019
Сьогодні виробник Full Light вирішив порадувати шанувальників якісного автомобільного світла, так би мовити, за двома напрямками, тому пропонує до уваги автомобілістів Bi Led лінзи і ксенонові автолампи.
 
Починаючи зі світлодіодних лінз Full Light, слід зазначити, що після їх установки рівень освітленості дорожнього полотна стане помітно краще. Дані білінзи генерують яскраве, але комфортне світло (температура - 5500K), завдяки чому навіть під час тривалих подорожей не буде надмірного навантаження на очі водія. Bi Led лінзи оснащені кріпленням типу Hella 3.
Що стосується ксенонових ламп Full Light, то вони послужать гідною альтернативою джерелам світла, які передбачені заводською комплектацією автомобілю, і зможуть забезпечити належні умови для безпечного пересування в нічний час. У даному випадку на вибір автовласника запропоновано два варіанти: лампи з температурою 4300K ​​та 5500K, тому кожен зможе підібрати світло відповідно до своїх уподобань.
Придбайте світлодіодні Bi Led лінзи та ксенонові лампи Full Light в інтернет-магазин Drossel. Приваблива ціна, оперативна доставка у будь-яку точку України, вичерпна консультація, що нададуть менеджери - це ті переваги, якими супроводжується покупка на нашому сайті.
 


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста