Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від Bosch! Гальмівні рідини ENV4 і ENV6

23.11.2017
Гальмівна система є однією з найважливіших частин будь-якого автомобіля. Зростання вимог до безпеки її роботи в той же час піднімає необхідний рівень якості гальмівних рідин. Практично весь час експлуатації рідина знаходиться в екстремальних умовах з високими амплітудами температури. Низькоякісна рідина, що має невисоку температуру кипіння, може спровокувати виникнення бульбашок пари в гідравлічному контурі, а звідси буде відмова гальм і плачевні наслідки. Німецький бренд Bosch підійшов до розробки нових гальмівних рідин таким чином, щоб вони відповідали всім вимогам не тільки нинішніх, а й майбутніх гальмівних систем. Тому, купивши гальмівні рідини ENV4 / ENV6, Ви забезпечите гальмівну систему свого автомобіля надійністю і безпекою вищого класу.
У процесі численних тестів нові рідини показали високі результати і підтвердили заявлену сумісність як з існуючими на даний момент системами ESP і ABS, так і тими, які з'являться в майбутньому. Новинки мають високу температуру кипіння, яку важко буде досягти навіть при активній експлуатації гальмівної системи і підвищених навантаженнях. Гальмівні рідини ENV4 і ENV6 мають знижену в'язкість в порівнянні з більшістю аналогів і попередніми серіями рідин бренду Bosch.
 
Також важливо, що новинки не мають в своєму складі небезпечних речовин, мають відмінні антикорозійні властивості і мінімізують ризики виникнення іржі з внутрішньої сторони гальмівних трубок і механізмів. Як мінімум, за рахунок вищеописаних факторів, ці рідини істотно підвищать безпеку роботи гальмівної системи Вашого авто. Більш того, Bosch подбали не тільки про безпеку, але і про комфорт під час натискання на педаль гальма, про що говорять чудові мастильні властивості обох рідин. Оцініть якість нового покоління, реалізоване в нових гальмівних рідинах Bosch ENV4 і ENV6, зробіть замовлення в нашому інтернет-магазині.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста