Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Жовтневі новинки: світлодіодні лампи Sho-Me F6 з комбінованою системою охолодження

12.10.2020
Жовтнева революція в області автосвітла - LED лампи Sho-Me F6, які повноцінно замінять штатні джерела освітлення, а за технічними параметрами зможуть дати фору багатьом аналогам. Нижче до вашої уваги представлено усі переваги цих світлодіодів, "популяція" яких у останні роки складає гідну конкуренцію автолампам альтернативних різновидів на ринку.
На нашому сайті ви знайдете світлодіодні лампи Sho-Me F6 у цоколях H3, H4, H7, H8 / H11, H27, HB3 (9005) та HB4 (9006). Серед даних джерел світла є моделі, що призначені для інсталяції у фари головного освітлення і протитуманки. LED лампи обладнані світлодіодними елементами типу G-CR LED chip, які випромінюють комфортне денне світло з температурою 6500K.
 
Також у якості особливості світлодіодів Sho-Me F6 можна відзначити наявність зовнішнього драйверу, задача якого полягає у захисті автоламп від різких перепадів напруги, завдяки чому їх робота відрізняється стабільністю. Комбінована система охолодження відповідає за своєчасне відведення теплової енергії назовні, запобігаючи тим самим можливості перегріву.
Купуйте світлодіодні лампи Sho-Me F6 в інтернет-магазині Drossel і ваш шлях буде якісно освітлений у нічний час та несприятливу погоду. Ми організуємо доставку продукції в будь-який регіон країни і консультуємо українських автомобілістів з усіх питань. Відгуки, що залишені на сайті - актуальні.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста