Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від Narva: комплекти світлодіодних ламп Range Power LED та Range Performance LED

06.10.2020
Затребуваність автосвітла невмолимо зростає, тому, поки ніч не стала довшою за день, не завадило б оснастити свій транспортний засіб якісними джерелами освітлення. Сьогодні ми бажаємо представити вам світлодіоди від компанії Narva із серій Range Power LED та Range Performance LED, які не тільки послужать гідною альтернативою штатним автолампам але й зможуть перевершити їх за багатьма показниками.
 
У лінійці Range Power LED виробник Narva втілив усі ті якості, які дозволяють назвати світлодіодні лампи, що належать до неї, одним із флагманів своєї цінової ніші. На нашому сайті дані джерела світла йдуть комплектами і представлені в цоколях H4, H7 та T10. LED лампи випромінюють приємне біле світло з температурою 6000K, тож таке освітлення не буде надмірно втомлювати очі навіть у процесі тривалих нічних подорожей.

Світлодіоди із серії Range Performance LED генерують промінь з чіткою світлотіньовою межою, завдяки чому ризик засліпити водіїв на зустрічній смузі зводиться до мінімуму. Надійність і стабільність роботи даних автоламп забезпечує активна система охолодження, яка відповідає за інтенсивне відведення надлишкової теплової енергії від елементів, що нагріваються. Ці LED лампи також постачаються комплектами у наступних цоколях: H1, H11, HIR2 (9012), HB3 (9005) / HB4 (9006).

 

Після покупки таких світлодіодних ламп ваші поїздки стануть більш комфортними й безпечними незалежно від часу і погодних умов. Замовляючи у нас, можна розраховувати на привабливу ціну та оперативну доставку по всій території України. Для більш детального ознайомлення з товаром прочитайте відгуки інших автовласників або зателефонуйте нашим менеджерам.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста