Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Оновлення дизайну упаковки автоламп Osram

19.10.2016
Восени 2016 року компанія Osram представила світовому ринку нову упаковку автомобільних ламп. Наочні символи і різне колірне оформлення допоможуть покупцеві краще орієнтуватися в лінійках виробника. Зміни торкнулися упаковок всієї продукції автомобільного освітлення: світлодіодних ламп Osram, ксенонових ламп Osram і денних ходових вогнів (DRL) Osram.

В залежності від уподобань автовласника, продукція Осрам розділена на категорії, а упаковка ламп (картонна коробка / блістер / бокс) має відповідний колір. Категорія "Classic" характеризується стриманим сірим кольором, підійде покупцеві, який цінує високу якість і розумну вартість базового продукту. "Original" - категорія ламп для водіїв, яким потрібні надійні джерела світла з безвідмовною роботою. Виконана в теплому помаранчевому кольорі на білому фоні. Категорія автолампочек "Comfort" відрізняється довгим терміном служби, упаковка має зелений колір. "Design" - лампочки з цієї категорії підійдуть автолюбителям, які прагнуть до унікальності і естетичності. Упаковка має яскраво-синій колір. У категорію "Performance" включені лампи, що випромінюють надзвичайно яскраве і потужне світло. Така продукція допоможе автовласникові досягти досконалості! Упаковка категорії має насичений червоний колір. Остання категорія - "Inovation" (колір - спокійний сірий і чорний). Зацікавить покупця, який завжди шукає інноваційні продукти високої якості, щоб мати необмежені можливості.
 

 
На лицьовій стороні нової упаковки Osram розташовані такі елементи: тип, напруга і потужність лампи, назва бренду (новий логотип), основні хар-ки і переваги продукту, назву серії лампочок, вид транспортного засобу (автомобіль, вантажівка, мотоцикл), а також показник спідометра, який вказує на якісні хар-ки продукту.
 
У тильній частині упаковки Осрам покупець зможе знайти наступну інформацію: технічні хар-ки лампи, артикул, іконки порівняння зі стандартними лампами розжарювання, індикатор якості, умови зберігання, замітки по використанню і безпеці.
 
 


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста