Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Тент Alzont: ідеальне рішення для захисту вашого автомобіля!

18.09.2023
Тепер ваш автомобіль може бути надійно захищений завдяки тентам Alzont. Незалежно від бюджету та потреб, у нас є ідеальне рішення для вас. У продаж надійшли високоякісні тенти для авто від бренду Алзонт у двох цінових сегментах: бюджетний варіант (серія стандарт) та преміальний (серія преміум). Нижче ми розповімо про особливості та переваги кожної з цих серій.


 

Особливості та переваги чохлів на авто Alzont Car Cover Standard V1 Breathable 1-layer 


Якщо ви шукаєте тент для використання в приміщенні, такому як гараж або паркінг, Алзонт Кар Кавер Стандарт В1 Брізебл 1-лейєр – це оптимальний вибір. Він надійно убезпечить ваш автомобіль від пилу, царапин та дрібних пошкоджень. 
 
Тенти цієї серії виготовляються з поліпропілену. Цей матеріал має велику кількість переваг, серед яких: 
  • пропускання повітря, що запобігає утворенню конденсату; 
  • вироби не пропускають вологу; 
  • міцна фіксація на машині завдяки ремінцям з пряжками, які йдуть в комплекті. 

 

Особливості та переваги автомобільних тентів Alzont Car Cover Premium V1 Waterproof 3-layer 


Алзонт Кар Кавер Преміум В1 Уотерпруф 3-лейєр – це ідеальний варіант для всесезонного використання. Завдяки тришаровому матеріалу він ефективно захищає ваш автомобіль від УФ-променів, дощу, сильних морозів та інших погодних умов. Навіть у поганих погодних умовах, ваша машина залишиться в ідеальному стані. 
 
Тенти серії преміум мають еластичний нижній край, що забезпечує щільне прилягання до машини. Також тут присутні ремінці, що надійно фіксують виріб на поверхні. 


 
Тенти від компанії-виробника Алзонт не вимагають особливого догляду. Всі забруднення достатньо змити за допомогою вологого рушника або звичайної губки.
 

Висновок 


Нехай ваш автомобіль завжди залишається в ідеальному стані завдяки тентам Alzont. Ми пропонуємо надійний захист у будь-яких умовах та для будь-яких потреб. 


 
В інтернет-магазині Drossel можна купити тенти для авто за прийнятною ціною та з доставкою по всій території України. Після купівлі залишайте свої відгуки на нашому сайті


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста