Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Оновлення асортименту! Надійшли у продаж оливи Meguin

17.09.2018
Ми оновили асортимент моторних / трансмісійних олив, а також мастил. Тепер в інтернет-магазині Drossel можна купити вищеперелічену продукцію від популярного бренду Meguin. Виробляються такі змащувальні матеріали виключно у Німеччині. Компанія Meguin розвивається ось уже 160 років та постійно підвищує рівень якості своїх товарів.
 
 

Ефективні моторні оливи Meguin

 
Одним з головних напрямків компанії Meguin є виробництво моторних олив. У нашому інтернет-магазині тепер можна замовити напівсинтетичні та синтетичні оливи з такою в'язкістю:
Ви можете підібрати відповідний об’єм, оскільки оливи Meguin представлено у тарі місткістю від 1 до 5 літрів. Сучасні присадки та якісні базові оливи дозволяють подовжити термін служби мотора.
 

Оливи для трансмісії від Meguin

 
Асортимент трансмісійних олив Meguin представлений синтетичними, напівсинтетичними та мінеральними продуктами. Рідини для КПП вигідно виділяються на фоні аналогів своєю високою ефективністю. Вони проявляють підвищені протизадирні, а також протизносні властивості та допомагають подовжити термін служби вузлів трансмісії. Оливи для КПП Мегуін стійкі до впливів температур і відрізняються оптимальною питомою витратою.
 
 

Мастила Meguin з ексклюзивним складом

 
Мастила Meguin призначені для підшипників та маточин. Також є продукти для централізованих систем змащення. Літієві та графітові склади ефективно працюють під високим тиском. Вони стійкі до підвищених температур і надають водовідштовхувальний ефект. Покращені протизадирні властивості знижують ймовірність поломки.
 
Бажаєте підібрати змащувальний матеріал для вирішення певних задач? Телефонуйте. Менеджери нашого інтернет-магазину допоможуть обрати відповідні оливи та мастила від Meguin.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста