Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автосигналізації Convoy - новинка на ринку автоелектроніки!

30.09.2015
Сучасний ринок автоелектроніки пропонує автолюбителям безліч варіантів протиугінних систем. Вони розрізняються за своїми характеристиками, типом зв'язку, якістю і, звичайно ж, ціною. Що стосується автосигналізацій виробника Convoy, що з'явилися відносно недавно і на українському ринку, то тут спостерігається ідеальне співвідношення функціоналу, якості та вартості. Всі моделі автомобільних охоронних систем Конвой володіють оптимальним набором сервісних, протиугінних і охоронних функцій, необхідних українському автолюбителю.
 

GSM-системи


Управління подібними системами здійснюється за допомогою смартфона, спеціального додатка або штатної системи дистанційного керування. Повідомлення про тривожні події надходять у вигляді SMS-повідомлення або дзвінка. Є можливість визначати точне місцезнаходження автомобіля, запускати і зупиняти двигун, керувати різними сервісними пристроями автомобіля та ін. Серед GSM моделей Convoy виділяються автосигналізації iGSM-005, iGSM-003 і iGSM-005 з Can-модулем.

Односторонні системи


Протиугінні системи з одностороннім типом зв'язку призначені для задоволення основних потреб автовласників. Мають різну кількість додаткових каналів, режими Anti-Hi-Jack / Valet / Паніка / Пошук авто на парковці, в деяких моделях реалізована можливість відключення датчиків і керування приводом багажника авто. Односторонні охоронні системи Конвой відрізняються високою якістю, винятковою надійністю і довгим терміном експлуатації.
 

Двосторонні системи


Автосигналізації з двостороннім типом зв'язку характеризуються повним комплектом функцій і режимів, очікуваних від сучасних автоохоронних систем. Двосторонні системи Конвой мають відмінні показники дальності передачі сигналів, надійно захищені від сканування і перехоплення сигналів діалоговим / динамічним кодуванням. Мають безліч корисних функцій, серед яких: дистанційне керування двигуном, його прогріванням і блокуванням, беззвучно зняття / постановка в охоронний режим, режими іммобілайзера, "Комфорт", "Пошук авто на стоянці" і ін.
 
У нашому інтернет магазині Drossel.com.ua Ви зможете придбати автосигналізацію Convoy, а також корисні модулі для протиугінних систем: акумулятор сигналізації, динамік, модуль запуску двигуна, GPS-модуль, HID-пристрій для програмування і Can-модуль.
 
Автосигналізації Конвой - продукт, що вартий Вашої уваги!



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста