Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки від ALed: яскраві світлодіодні лампи, Bi-Led лінзи, обманки бортового комп'ютера

31.08.2020
Мабуть, за ступенем важливості якість автосвітла у осінній та зимовий період можна поставити в один ряд з надійністю автомобільних покришок. Навіть, скоріше, дані елементи транспортного засобу працюють у тісному тандемі, адже, щоб вчасно загальмувати, необхідно своєчасно зреагувати на перешкоду. Сьогодні ми пропонуємо вам світлодіодні лампи, Bi-Led лінзи і обманки бортового комп'ютера від компанії ALed, завдяки яким ваші поїздки стануть на порядок комфортніше й безпечніше.
 
Світлодіоди ALed представлено на сайті у достатньо багатому асортименті. Ці джерела світла йдуть у різних цоколях та призначені для установки в фари головного освітлення, протитумки і т.д., що дозволить забезпечити видимість незалежно від часу й погодних умов. Крім того, автомобіліст зможе вибрати необхідний вольтаж, підібрати автолампи з тим або іншим типом охолодження (з активною чи пасивною системою) та інше.

Світлодіодні лінзи ALed, що ми пропонуємо, також можна поділити на модулі для фар головного світла і лінзовані ПТФ. Дані джерела освітлення об'єднує те, що вони генерують яскравий промінь, випромінюють приємне для очей світло та відрізняються тривалим терміном служби.

У деяких випадках під час заміни галогенних / ксенонових ламп на світлодіоди борткомп'ютер може видавати помилку. Іноді рятує перепрограмування, однак ця можливість доступна далеко не завжди, і саме у такій ситуації обманки ALed допоможуть владнати всі негаразди з електронікою авто.

Купити продукцію бренду ALed - значить, "запастися" першокласним автомобільним світлом. При замовленні в інтернет-магазині Drossel можна розраховувати на привабливу ціну, швидку доставку в будь-яку точку України та вичерпну консультацію.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста