Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Вже у продажу! Приводний вал (напіввісь), ШРКШ, пильовик ШРКШ

25.08.2020
Автозапчастини можна порівняти з клітинами у людському організмі. Автомобіль, усі елементи якого "здорові" і злагоджено працюють, буде комфортним та безпечним засобом пересування, тому стежити за його внутрішнім станом не менш важливо, ніж прислухатися до власного тіла. Сьогодні наш асортимент поповнився запчастинами, які зможуть повноцінно замінити такі заводські деталі, як приводний вал (напіввісь), ШРКШ і пильовик ШРКШ.
 
Приводний вал, котрий також іменується напіввіссю, є металевим елементом, який відповідає за передачу крутного моменту від двигуна на ведучі колеса авто. Деталь ефективно передає зусилля від мотору на маточини навіть при повороті коліс на певний кут.
ШРКШ (шарнір рівних кутових швидкостей) - це один з найважливіших елементів ходової частини, завдяки якому на колеса передається обертання від двигуна транспортного засобу. Якщо оригінальна запчастина була пошкоджена через те, що бракувало мастила чи його низьку якість, або автовласник "зловживав" екстремальним водінням, то у нас ви зможете підібрати їй гідну альтернативу.
Пильовик ШРКШ є чохлом, задача якого полягає у захисті шарніру рівних кутових швидкостей від негативного впливу вологи, пилу, піску і т.д. Даний елемент щільно охоплює механізм, відрізняється еластичністю та демонструє стійкість до зношування, змащувальних матеріалів і бензину.
Процес старіння розповсюджується абсолютно на все, а на деталі такої динамічної системи, як автомобіль, вдвічі інтенсивніше. Купуйте автозапчастини в інтернет-магазині Drossel за актуальною ціною та будьте впевнені, що ваша машина не підведе вас у невідповідний момент. Оперативна доставка, численні відгуки та кваліфікована консультація зроблять покупку на нашому сайті ще більш приємною.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста