Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові серії світлодіодних ламп для авто: Prime-X F Pro та Mini. Вже у продажу!

17.08.2020
Літо закінчується, світловий день стрімко коротшає і незабаром поїздки на авто доведеться здійснювати під покровом темряви. Заздалегідь підготуватися до осінньо-зимового сезону та придбати якісні LED лампи буде мудрим й відповідальним рішенням. Тим більше що сьогодні ми приготували для вас кілька гідних новинок: світлодіодні лампи Prime-X із серій F Pro та Mini.
 
Ключовою особливістю джерел освітлення Prime-X, які належать до лінійки F Pro, є активна система охолодження діодів, що стало причиною збільшення світлового потоку на 40%. Правильне розміщення світлодіодних елементів і витримана фокусна відстань - запорука чіткої світлотіньової межі, завдяки чому ризик засліпити автомобілістів на зустрічній смузі зводиться до мінімуму.
 
 
Що стосується світлодіодів Prime-X із серії Mini, то вони, будучи оснащеними інтегрованим драйвером, відрізняються компактністю, тож підходять для інсталяції у фари будь-якого розміру. Дані джерела світла мають пасивну систему охолодження, однак завдяки встановленим у них оригінальним діодам CSP, що стійкі до високих температур нагрівання, якість освітлення буде на гідному рівні.
 

При покупці світлодіодних ламп Prime-X в інтернет-магазині Drossel.ua ви можете бути впевнені у якості товару, розраховувати на оптимальну ціну і швидку доставку в більшість міст України.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста