Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент: у продаж надійшла автокосметика німецького бренду Karcher

03.08.2020
Щастя любить тишу, авто любить чистоту, шрами прикрашають чоловіка, а чистота - машину. Турботливий автовласник обов'язково зробить правильні висновки із вищевказаних фраз і задумається над придбанням автомобільної косметики. А у тому випадку, якщо його турбота про автомобіль ще й приправлена ​​мудрістю, він зупинить свій вибір на автокосметиці Karcher, яка не так давно поповнила ряди нашого сайту.
 

На наших віртуальних полицях продукція бренду Karcher представлена ​​у достатньо широкому розмаїтті. З її допомогою автомобіліст зможе забезпечити якісний догляд практично за будь-яким елементом салону та екстер'єру машини. Лакофарбове покриття, колісні диски, скло і дзеркала - усе це є "спеціалізацією" косметики, яку ми пропонуємо, якщо говорити про зовнішню частину машини. Що стосується інтер'єру, то завдяки засобам німецького виробника можна очистити килимки, оббивку, сидіння.
 
Однак сфера застосування косметики Керхер не обмежується тільки автомобілем. Так, власник приватного будинку знайде для себе практичні й ефективні рішення для дбайливого очищення різних оброблених та необроблених водостійких дерев'яних поверхонь (наприклад, підлог), садових меблів, терас і т.д. Крім того, у наявності є склади для видалення пилу, сажі, оливно-жирових і атмосферних забруднень із кам'яних, алюмінієвих фасадів та інших ділянок.
 
Автохімія даного бренду, як правило, використовується у мінімийках Karcher, але також вона підходить і для звичайного догляду без мінімийок.
 
 
Купуючи автомобільну косметику Karcher в інтернет-магазині Drossel, можна розраховувати на привабливу цінову політику та швидку доставку в будь-який регіон України. Відгуки, що залишені на сайті - актуальні.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста