Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові штатні магнітоли EasyGo вже у продажу!

21.08.2015
Не так давно фахівці EasyGo випустили в світ своє нове творіння - штатні магнітоли S-серії, і вони тут же встигли завоювати увагу світового авторинку, в тому числі і українських споживачів. Адже відомо, що ІзіГоу - один з небагатьох брендів, який пропонує автовласникам не тільки якісні багатофункціональні магнітоли, але і доступну вартість пристроїв! А оскільки пошук якісної, але недорогої магнітоли на сьогоднішній день являє собою нелегке завдання, то магнітоли EasyGo для багатьох виступають відмінним і, що важливо, вигідним рішенням!
 
Нові магнітоли EasyGo відрізняються, перш за все, розширеним функціоналом (потужний процесор, підтримка 3G, високоякісні екрани) і унікальним дизайном. Тепер корпус головних пристроїв виглядає ще привабливіше і оригінальніше. Кожна магнітола S-серії підходить до певного автомобілю і прекрасно вписується в його інтер'єр.
 
Штатна магнітола EasyGo S301 виготовлена для автомобілів Nissan і Hyundai (Qashqai, Note, Micra, Juke, X-Trail, Patrol, Navara, Tiida, Pathfinder / Tucson, Elantra XD, Santa Fe SM, Sonata EF). Пристрій оснащений 6,2-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S303 призначена для установки в автомобіль Toyota Camry V40, оснащена великим 8" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.
 
Штатна магнітола EasyGo S305 виготовлена для автомобілів Volkswagen Jetta V, Polo, Passat B6 / Passat B7, Tiguan, CC, Polo Mk5, Scirocco, Multivan, Touran, Amarok, Eos. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S306 призначена для установки в автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 120, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.

Штатна магнітола EasyGo S307 виготовлена для автомобілів Volkswagen Transporter T5, Touareg, Multivan T5. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S310 призначена для установки в автомобіль Hyundai IX45, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.
 
Штатна магнітола EasyGo S311 виготовлена для автомобіля Toyota Land Cruiser 200. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S312 призначена для установки в автомобіль Honda CRV, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.
 
Штатна магнітола EasyGo S313 виготовлена для автомобіля BMW 3 E46. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S314 призначена для установки в автомобіль SsangYong Actyon, Kyron, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.
 
Штатна магнітола EasyGo S316 виготовлена для автомобіля BMW 5 E39. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S317 призначена для установки в автомобілі Toyota Auris і Corolla, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.
 
Штатна магнітола EasyGo S318 виготовлена для автомобілів Ford Kuga, old Focus black. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S319 призначена для установки в автомобіль Hyundai IX35, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.
 
Штатна магнітола EasyGo S320 виготовлена для автомобіля Hyundai IX35. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S321 призначена для установки в автомобілі Ford Mondeo і Focus 2, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація.
 
Штатна магнітола EasyGo S322 виготовлена для автомобіля Hyundai Elantra. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S323 призначена для установки в автомобіль Volkswagen Golf VI, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація. DVD-привід в даній моделі магнітоли відсутня.
 
Штатна магнітола EasyGo S324 виготовлена для автомобілів BMW 3 E90, E91, E92, E93. Пристрій оснащений 7-дюймовим екраном, вбудованою GPS-навігацією, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod.
 
Штатна магнітола EasyGo S325 призначена для установки в автомобілі Mercedes-Benz B200, Vito, Viano, Sprinter, оснащена великим 7" екраном, має входи для 3G-модема і паркувальної камери, підтримує кнопки на кермі, Bluetooth і пристрій iPod, є GPS-навігація . DVD-привід в даній моделі магнітоли відсутній.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста