Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинка українського ринку - відеореєстратори BlackVue

12.08.2015
Порівняно недавно на українському ринку з'явилися автодевайси корейської фірми Pittasoft - відеореєстратори BlackVue. Бренд Блеквью має достатню кількість переваг перед іншими брендами, однак в даній статті ми виділимо його основні переваги:
 
1.Доступная ціна.
На сьогоднішній день знайти хороший, якісний відеореєстратор за доступною ціною - завдання не з легких. Ринок автореєстраторів пропонує або дорогі високоякісні девайси, або недорогі пристрої середнього і низького класу. Що ж стосується автомобільних реєстраторів BlackVue, тут спостерігається ідеальне співвідношення ціни якості. Розробники Pittasoft надали можливість українському споживачу купувати повнофункціональні сучасні відеореєстратори за прийнятними цінами.
 
2.Високая якість.
Якість відеореєстраторів - один з головних критеріїв, яким керувалися корейські фахівці, випускаючи бренд BlackVue. Роздільна здатність і частота відео, кут огляду, різні вбудовані модулі - все це впроваджено і вдосконалено в нових відеореєстраторах Блеквью.



3. Використання сучасних технологій.
Компанія Pittasoft, в числі інших світових лідерів, крокує «в ногу з часом». Тому застосування сучасних ІТ в автомобільних пристроях розцінюється як проста технологічна необхідність.
 
4. Повнофункціональність.
У автомобільні відеореєстратори BlackVue вбудовані GPS і Wi-Fi модулі, G-сенсор, РК-екрани, кодеки стиснення відео нового покоління; використовується новітня оптика.
 
Завдяки повнофункціональності, доступній вартості і високій якості пристроїв, реєстратори Блеквью за досить короткий час встигли завоювати увагу українського ринку автодевайсів. На нашому сайті Ви зможете вибрати і замовити будь-який із запропонованих відеореєстраторів:


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста