Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки липня: якісні автохолодильники від бренду Carface

14.07.2022
Для любителів подорожувати на машині та проводити в дорозі багато часу хороша новина – у продаж надійшли якісні автохолодильники від компанії-виробника Carface.
 
Автомобільні холодильники Carface є зручними та водночас компактними приладами, які збережуть ваші продукти харчування та напої у дальній поїздці.
 

 
Завдяки вбудованому вентилятору холодильників гарантовано їхнє стабільне охолодження (тип – термоелектричний). Кожен автоприлад оснащений відкидною кришкою з ручкою ергономічної форми, яка надійно закриває холодильник, запобігаючи його раптовому відкриттю (наприклад, при перекиданні або перенесенні).


 
Ці холодильники в машину від бренду Карфейс виконані в темно-синьому кольорі (+білий). Завдяки вибору потужності кожен бокс може охолонути перед поїздкою через розетку 230 В, а потім продовжити рух у легковому авто з робочою напругою 12 В.
 
В асортименті нашого інтернет-магазину є два варіанти холодильників Карфейс:
  • DO CFAQ26LA (об'єм – 26 л, вага – 4,7 кг);
  • DO CFCBP29L (об'єм – 29 л, вага – 5,2 кг).

 
Купити якісні автохолодильники та інше автообладнання за актуальною ціною ви можете в інтернет-магазині drossel. Оперативна доставка здійснюється по Україні. Після отримання товару залиште свій відгук на нашому сайті.



Читать другие новости...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста