Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продаж надійшли автомобільні магнітоли Blaupunkt

29.07.2019
На нашому сайті з'явилися новинки, які не залишать байдужими, у першу чергу, меломанів, а також тих, хто бажає мати практичний девайс у своєму автомобілі. Магнітоли виробника Blaupunkt - це пристрої 1DIN та 2DIN-формату, що представлено в широкому ціновому діапазоні, тому у нас ви зможете підшукати продукцію, яка буде відповідати вашим фінансовим можливостям.
 
У рядах автомагнітол 2 din Blaupunkt варто виділити модель преміум-класу (працює на базі Android 6.0), яка відрізняється функціональною "насиченістю", привабливим дизайном та зручністю в процесі використання. GPS-навігація, інтегрований Wi-Fi, Bluetooth-з'єднання, наявність технології DAB, можливість підключення додаткових пристроїв (наприклад, камери), синхронізації з заводськими кнопками на кермі та управління за допомогою IR-пульта ДК - все це буде доступно автовласнику після установки даної мультимедійної системи.
 
Більш бюджетні програвачі форматом 2 din мають скромніший функціонал, однак за провідними параметрами ні у чому не поступаються вищеописаній магнітолі. Так, дані моделі від Blaupunkt працюють на базі ОС WinCE6.0, замість інтегрованого Wi-Fi-модуля є можливість підключення 3G-модема.
 
 
Серед автомагнітол 1DIN знайдуться варіанти з більш широким функціоналом (Bluetooth, DAB) та моделі Blaupunkt з мінімальним набором можливостей (еквалайзер, підсвітка, що регулюється), тому кожен автомобіліст зможе підібрати ресивер, який буде співпадати з його запитами.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує купити магнітоли Blaupunkt у доступному сегменті, варіанти з середньої цінової категорії та модель із Premium-сегменту. З будь-яких питань звертайтеся до наших менеджерів.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста