Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зустрічайте новинки: 1DIN автомагнітоли Nakamichi з інтегрованим Bluetooth-модулем

15.07.2019
Магнітола є найбільш популярним серед автомобілістів девайсом, який використовується з метою розваги. А якщо пристрій може застосовуватись не тільки за своїм прямим призначенням та його функціонал передбачає ряд додаткових можливостей, то дане придбання буде ще більш вигідним. Саме до такої категорії відносяться герої сьогоднішньої новини - автомагнітоли Nakamichi форматом 1DIN.
 
Асортимент нашого сайту поповнився чотирма моделями:
Ці автомобільні магнітоли, що мають компактний форм-фактор, зможуть, проте, приємно здивувати вас своєю функціональною складовою. Інтегрований модуль Bluetooth послужить для бездротового прослуховування музики зі смартфона і дасть можливість здійснювати та приймати дзвінки, не відволікаючись від управління автомобілем.
USB-інтерфейс, який розташований на зйомній передній панелі магнітол Nakamichi, призначений для підключення різних носіїв інформації (флешки, жорсткі диски), а також дозволяє зарядити телефон. Передбачена можливість швидкого доступу до улюблених радіостанцій при натисканні певної, спеціально запрограмованої, кнопки. Завдяки 3-смуговому параметричному еквалайзеру можна налаштовувати звук. Пульт ДК у комплекті.
 
Купуючи в інтернет-магазині Drossel.ua, ви можете розраховувати на якісні автомагнітоли Nakamichi, оптимальну цінову політику і швидку доставку у будь-яку точку України незабаром після замовлення.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста