Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Батарейки Philips вже у продажу!

14.07.2017
Батарейки та акумулятори виробника Philips користуються величезним попитом у всьому світі завдяки їх високій якості, довговічності та постійному впровадженню нових технологій, що дозволяють отримати кращий в своєму сегменті продукт. Елементи живлення Філіпс ідеально підходять для різноманітних цифрових і електронних пристроїв: фотоапаратів, ігрових приставок, портативних аудіоплеєрів, пультів для автомобільних сигналізацій, годинників, радіоприймачів тощо. Не містять таких шкідливих металів, як кадмій, ртуть і свинець.
 
Акумулятори Philips Rechargeables унікальні тим, що їх можна перезаряджати до 1000 разів. Можливість багаторазової підзарядки забезпечується інноваційною нікель-метал-гідридною технологією. Вона практично повністю виключає необхідність заміни АКБ. Ємності акумуляторів Філіпс цілком достатньо для довгої роботи цифрових пристроїв з великим енергоспоживанням. Такі акумулятори - істотна економія грошей, адже вони функціонують стільки, скільки служать 1000 батарейок!
 
 
Батарейки Philips випускаються в декількох серіях:
  • LongLife. Це кращий вибір для електронних пристроїв з низьким енергоспоживанням. При розробці таких батарейок використовується технологія цинково-хлоридних компонентів, яка гарантує їх тривалий термін служби. Хімічний склад батарейок Філіпс ЛонгЛайф - цинк-карбон. Термін придатності - 3 роки.
  • Power Alkaline. Лужні батареї цієї серії підходять для енергоємних пристроїв. Вони вважаються краще цинк-карбонових батарей в 6 разів. Такі батарейки залишаються придатними до експлуатації протягом 5 років, причому, до кінця терміну придатності зберігається близько 80% енергії.
  • Ultra Alkaline. Такі батарейки відрізняються від звичайних лужних елементів живлення тим, що вони забезпечують на 30% більше енергії. Філіпс Ультра алкалайн - відмінне рішення для електронних пристроїв з високим енергоспоживанням. Термін придатності таких батарей - 5 років.
  • Minicells. Батарейкі- "гудзики" виготовлені за технологією літієвих сполук, які гарантують надійне і довгострокове використання. Такі батарейки підходять для повсякденних портативних пристроїв. Навіть якщо вони не використовуються, все одно до кінця п'ятирічного терміну придатності такі батарейки зберігають не менше 80% початкової енергії.
У нашому інтернет-магазині можна купити батарейки та акумулятори Philips наступного типорозміру:
AA
C
D


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста