Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинка! Акустика SWAT

17.07.2015
Серед численних пропозицій сучасного акустичного ринку особливо виділяється акустика SWAT. Чим же заслужила дана продукція увагу українських споживачів? Які типи акустичних систем пропонує Сват? На ці та інші питання ми відповімо Вам в даній статті.
 
Даний виробник акустичних систем врахував всі побажання автовласників і саме тому акустика SWAT є на сьогоднішній день одним з небагатьох брендів, який поєднує хорошу якість звучання і відмінну гучність динаміків з низькою ціною. Що б Ви не вибрали - коаксіальну, компонентну систему, твітер або середньочастотник - якщо це акустика SWAT, значить цей автодевайс буде Вам точно по кишені!
 


Тепер поговоримо трохи про характеристики. Поріг звукової чутливості акустики SWAT становить від 85 до 109 Дб, в залежності від типу акустичної системи. Матеріал дифузора - папір або целюлоза. Захисні сітки / грилі поставляються в комплекті більшості моделей SWAT. Імпеданс акустичної системи - 4 Ом. Зрозуміло, кожен тип акустичної системи має свої характеристики, але якщо узагальнити, то можна зробити висновок, що акустика SWAT - це варіант середньої якості, стандартних характеристик і низької вартості. Тому якщо Ви хочете купити хорошу недорогу акустику з відмінними естрадними властивостями і гучним звучанням, ми рекомендуємо Вам акустичну систему SWAT!
 
На нашому сайті Ви зможете замовити акустику SWAT наступних типів:


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста