Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинки у розділі Автокосметика

13.06.2018
В інтернет-магазині Drossel тепер можна купити автокосметику для будь-яких цілей. Ми поповнили асортимент засобами для догляду за авто від таких популярних виробників, як: Abro, Chemical Guys, Doctor Wax, Hi-Gear, Sonax, Turtle Wax. Вони допоможуть повернути глянсовий блиск лакофарбового покриття, відмити сліди від комах, освіжити салон та ін. Оригінальна автокосметика — це найкраще рішення для підтримки зовнішнього вигляду і захисту Вашого автомобіля.
 
Американський бренд Abro приємно здивує Вас різноманітністю засобів та інноваційними складами. Суворий контроль якості гарантує відсутність браку і високу ефективність усіх засобів. Преміальний бренд Abro, починаючи з 1939 року, розробляє сучасні продукти для догляду за авто. На нашому сайті доступні поліролі, віск, захисні покриття. Особливою популярністю користуються розморожувачі даної торгової марки.
 
 
Компанія Chemical Guys пропонує величезний вибір автокосметики для обробки ЛФП та інших поверхонь, а також поліролі, сіланти, глейзи та інші продукти, що відновлюють блиск поверхонь. В інтернет-магазині Drossel Ви знайдете засоби Chemical Guys як для любительського, так і для професійного використання.
 
Бюджетним рішенням для догляду за авто стануть продукти від компанії Doctor Wax. Виробник використовує перевірені та ефективні компоненти, які допоможуть у домашніх умовах досягти позитивного результату.
 
Бренд Hi-Gear представлений у нашому асортименті не тільки засобами для догляду за зовнішнім виглядом та інтер'єром авто, але і захисними покриттями. Якщо Вам необхідно захистити автомобіль від гравію або корозії, то сміливо обирайте продукти від компанії Hi-Gear.
 
 
Німецька торгова марка Sonax відрізняється стабільно високим рівнем якості, а також широким вибором ефективної автокосметики. Поліролі, очищувачі, розморожувачі та інші засоби від Sonax підійдуть не тільки для персонального, а й професійного застосування.
 
Ключем до успіху продукції від ТМ Turtle Wax є тривала історія та професійний підхід до виробництва кожного засобу. Починаючи з 1939 року, компанія виробляє найкращі поліролі та іншу косметику для інтер'єру та екстер'єру автомобілів.
 

Купити новинки можна у наступних розділах:





Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста