Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

У продажу квітневі новинки: автокосметика Michelin

22.04.2024
Поспішаємо порадувати автолюбителів! Тепер в нашому каталозі можна знайти високоякісну автокосметику бренду Michelin. Даний виробник представляє продукти, які розроблені з урахуванням передових технологій. Автокосметика включає широкий спектр товарів для дбайливого догляду за транспортним засобом.


 

Особливості та переваги автокосметики від Мішлен


Особливу увагу бренд приділяє екологічній складовій продуктів. Michelin прагне знизити негативний вплив на довкілля, пропонуючи споживачам більш екологічні альтернативи. Всі компоненти матеріалів, що використовуються у виробництві автокосметики, проходять суворий контроль якості та відповідають міжнародним стандартам безпеки.
 
До замовлення доступні такі товари:
 

Очищувач тканинної оббивки та текстильних поверхонь салону авто Michelin Fabric Cleaner W31425 (650мл)


Даний продукт чудово підходить для чищення всіх типів обивки, тканин та текстильних поверхонь. Він ефективно видаляє бруд та плями з сидінь, чохлів, вінілової оббивки та килимків. Крім цього, очищувач має здатність усувати неприємні запахи.


 

Ароматизатор / освіжувач повітря в салоні автомобіля (дефлектор) Michelin Air Freshener W32019 / W32040 / W32064


Ароматизатор встановлюється на вентиляційні решітки в автомобілях. Під впливом потоку повітря він рівномірно розподіляє приємний аромат по салону, позбавляючи неприємних запахів та створюючи високий рівень комфорту для водія та пасажирів.
 
Переваги даного освіжувача:
  • стильний дизайн;
  • тривалий термін служби;
  • безпека для алергіків.

 

Засіб для догляду за шкірою 3 в 1 (з оливою авокадо) Michelin Leather Cleaner W32187 (250мл)


Це чудовий засіб для швидкого та ефективного очищення шкіряних сидінь від важких забруднень. Продукт безпечний для всіх типів шкіри та вінілу. У його складі міститься олива авокадо, яка допомагає запобігти сухості та тріщинам матеріалу, надаючи поверхні природного вигляду.


 

Автомобільний шампунь (суперконцентрат) Michelin Super Сoncentrated Shampoo W31456 (1л)


Автомобільний шампунь призначений для ефективного догляду за транспортним засобом. Він швидко та ефективно очищає кузов від пилу, бруду, слідів комах та інших забруднень, а також відновлює насиченість кольору ЛФП. Продукт призначений для ручної мийки.


 

Очищувач колісних дисків Michelin Wheel Cleaner W31418 (650мл)


Очищувач коліс ефективно видаляє бруд, смолу, сіль та гальмівний пил, відновлюючи початковий блиск. Завдяки спеціальній формулі рідина рівномірно розподіляється по поверхні, забезпечуючи потужне розпилення та зменшуючи втрату рідини.


 

Пінний очищувач скла Michelin Foaming Glass Cleaner W31395 (650мл)


Даний засіб для чищення скла та дзеркал ефективно усуває пил, жирні плями, сліди дорожніх реагентів та відбитки пальців. З додаванням антибактеріальних компонентів, він також рекомендується для очищення внутрішніх поверхонь автомобільного скла, а також для побутових вікон та дзеркал. Після використання залишки засобу швидко випаровуються, залишаючи стекла чистими та без розводів.


 
Нова лінійка автокосметики Michelin доступна для придбання на нашому сайті. Також в інтернет-магазині Drossel ви можете купити товари для детейлінгу авто за вигідними цінами. Доставка здійснюється по всій території України. Після купівлі залишайте свої відгуки на нашому сайті.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста