Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Turtle Wax випустив нову серію автокосметики Hybrid Solution. Вже у продажу!

26.04.2021
Компанія-виробник автомобільної косметики Turtle Wax випустила нову серію засобів по догляду за авто - Hybrid Solution. Дана продукція вже у продажу, пропонуємо власникам автомобілів ознайомитися з новинками цього бренду.
 
Гібридний керамічний детейлінг-спрей Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic 3 в 1 Detailer поєднує у собі властивості поліролі, воску та керамічного покриття, забезпечує очищення, догляд і захист ЛФП вашого автомобіля за 1 крок. Надає обробленій поверхні блиск, глибину кольору, гідрофобні властивості. Видаляє дрібні подряпини та захищає від впливу хімічних речовин.
 

 
Керамічне воскове покриття-спрей від компанії Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating - це високоякісний засіб, який забезпечить тривалий захист і бездоганний вигляд вашого автомобіля. Можна використовувати для обробки не тільки ЛФП, а й металу, пластику, скла.
 

Універсальний керамічний віск-поліроль Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax являє собою потужне поєднання кераміки та традиційних восків. Дозволяє видалити дрібні подряпини і незначні дефекти пофарбованої поверхні. Надає глибокий блиск та гідрофобні властивості.
 

 
Автошампунь з керамічним воском Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax забезпечує ефективне видалення забруднення і прискорює висихання, зберігає блиск ЛФП, захищає і надає гідрофобні властивості обробленій поверхні.
 

 
Керамічний віск-спрей Turtle Wax Hybrid Solution Ceramic Wet Wax - це концентрований засіб (достатньо всього 1-2 розпилень на панель), який дозволить заощадити час на сушіння та натирання воском кузова вашого авто. Забезпечує захист ЛФП, водо- і брудовідштовхуючі властивості, дзеркальний блиск і глибокий колір.
 

 
Ознайомитися з відгуками автовласників і оформити купівлю автокосметики серії Hybrid Solution від компанії Turtle Wax за прийнятною ціною можна в нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Швидка доставка товару здійснюється в усі точки України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста