Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зустрічайте нові світлодіодні лінзи Zax Bi-Led stage 3

25.01.2018
Стан доріг у нашій країні просто зобов'язує автомобілістів установити якісне освітлення у свої автомобілі. Але найчастіше може піти чимало коштів та часу, щоб знайти "своє" світло, оскільки галоген доведеться часто міняти, ксенон з часом втрачає яскравість і може змінити відтінок. Компанія Zax випустила на ринок новинку — світлодіодні білінзи Bi-Led stage 3, які є ефективним вирішенням цих проблем.
Новинка, безсумнівно, виділяється серед аналогів на українському ринку та анітрохи не поступається біксеноновим модулям. Світлодіодні лінзи довговічні, яскраво світять, стійкі до сильних вібрацій, тряски. У кожній лінзі є шторка, зміна положення якої реалізує перемикання ближнього / дальнього світла. Цей надійний механізм стабільно працює і забезпечує чітку світлотіньову межу, завдяки чому Ви отримаєте відмінну видимість дорожнього полотна та не будете сліпити зустрічну смугу.
 
Одною з головних переваг 3-дюймових світлодіодних модулів Zax Bi-Led stage 3 є їх тривалий термін служби — 30 000 годин. Ці бі-лід лінзи випромінюють яскраве світло, що схоже на денне (5500K) і яке не навантажує зір та відмінно освітлює дорожнє полотно. Саме при такій температурі світла найкраще зберігається максимальна концентрація уваги. У комплекті з лінзами йдуть Led-драйвера (аналог ксенонових блоків розпалювання), які контролюють роботу Led-кристалів CREE XHP-35, перехідні рамки універсального типу (для установки замість штатних лінз), кріплення для монтажу у цоколь H4 / H7, які дозволяють встановити лінзи у рефлекторну оптику. Новинка вже у наявності в нашому інтернет-магазині, замовляйте!



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста