Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Спальний мішок весняно-осінній Ranger Apollon (RA 6630)

4 1
4 2
4 3
4 4
4 5
4 6
Код товару: 318086
Арт.: 602032
відгуків(0) Оценка 0
1 499 грн
Купити
отримай на рахунок +150 бонусів

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Весняно-осінній спальний мішок Ranger Apollon (RA 6630) має конструкцію кокона, тому ідеально підходить для використання у весняний та зимовий період. Дана модель має досить великі розміри і має зручний каптур на затяжці. Оптимальна температура для використання спальник +5 градусів. Але він може витримувати екстремальну температуру до -15 градусів. Як матеріал тут використаний синтетичний утеплювач на силіконі щільністю 400 гм, а також гіпоалергенна тканина. Зовнішній шар виконаний із водостійкого поліестеру 190Т.
 
Усередині спального мішка Рейнджер Apollon (RA 6630) є кишеня, в якій можна зберігати документи. Додатково усередині є тканинна перегородка, завдяки якій тепле повітря не виходить назовні. Широка блискавка з тасьмою дозволяє легко закривати та розкривати мішок. А для підвішування тут є дві петлі. Виріб поставляється разом із чохлом, який оснащений мотузкою та ручкою для перенесення. Його вага – 2 кг, а колір – зелений та сірий.
 
У нашому інтернет-магазині Drossel можна купити спальний мішок Ranger Apollon (RA 6630) за актуальною ціною. Доставка виконується у будь-який регіон України. Залишайте відгук на сайті.

Характеристики
Основні
Тип Кокон
Сезон застосування Демісезонний
Матеріал Поліестер 190Т, силіконізований утеплювач
Габаритні розміри Розмір у розкладеному вигляді: 230х80 см / розмір у складеному вигляді: 36х27 см
Комплектація
  • спальний мішок;
  • чохол.
Додаткові
OEM номер RA 6630
Характеристики
Основні
Тип Кокон
Сезон застосування Демісезонний
Матеріал Поліестер 190Т, силіконізований утеплювач
Габаритні розміри Розмір у розкладеному вигляді: 230х80 см / розмір у складеному вигляді: 36х27 см
Комплектація
  • спальний мішок;
  • чохол.
Додаткові
OEM номер RA 6630
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста