Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Гідравлічний підкатний домкрат Lavita LA FJ-08 (3 т)

Гидравлический подкатной домкрат Lavita LA FJ-08
Код товару: 23881
Арт.: 501000
відгука(2) Оценка 5
9 325 грн
Купити
отримай на рахунок +933 бонуса

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Універсальний підкатний домкрат Lavita LA FJ-08 дозволяє піднімати, утримувати і фіксувати авто для проведення ремонту, техобслуговування та діагностичних робіт. Також цей гідравлічний підйомний механізм, конструкція якого має форму візка, можна використовувати у побутових умовах, наприклад, під час того ж ремонту або будівництва.
 
Максимальна вантажопідйомність моделі - 3 тонни, чого цілком достатньо для роботи з легковими автомобілями. Перевага даного домкрату полягає в оптимальній для комфортної заміни колеса або огляду днища висоті підйому (500 мм) і висоті підхоплення, яка становить 85 мм, завдяки чому цей бортовий інструмент підходить для машин низького кліренса.
 
Плавність ходу опорної платформи Lavita LA FJ-08 при підйомі вантажу забезпечує робоча рідина у циліндрі, що призначена для виштовхування поршню. Корпус виробу виготовлений із міцного металу. Його поверхня покрита спеціальним ЛФП, щоб уникнути корозії та задля збільшення терміну служби.
 
Передбачено наявність рами поворотного типу з колесами, яка надає швидкості й мобільності роботі. Довга привідна рукоятка, яка виготовлена ​​із металу, має складну конструкцію; вона дозволить вам працювати стоячи, прикладаючи при цьому помірне зусилля. Поверхня ручки прогумована, тому ви зможете зручно та чіпко захоплювати її.
 
Наш інтернет-магазин пропонує оптимальну ціну на домкрат Lavita LA FJ-08 (3 т). Що стосується доставки продукції, то вона можлива у будь-яку точку України. Якщо вам потрібна більш детальна інформація щодо даного підйомного механізму, прочитайте відгуки автовласників, що купили його, або зв'яжіться з нашими менеджерами, які нададуть вам детальну консультацію.
 
Характеристики
Основні
Тип Гідравлічний
Вид Підкатний
Вантажопідйомність 3 т
Мінімальна висота підйому 85 мм
Максимальна висота підйому 500 мм
Додаткові
Вага 34 кг
Характеристики
Основні
Тип Гідравлічний
Вид Підкатний
Вантажопідйомність 3 т
Мінімальна висота підйому 85 мм
Максимальна висота підйому 500 мм
Додаткові
Вага 34 кг
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Стяжка вантажу Lavita LA 134608PP
Стяжки вантажу
665 грн
Зарядний пристрій Alligator AC 803
Пуско-зарядні пристрої
799 грн
Стяжка вантажу Дорожня Карта DK-3925
Стяжки вантажу
385 грн
Дроти для прикурювання Lavita LA 193200 200А 2,5м
Пускові, стартові дроти для прикурювання
290 грн
Відгуки покупців(2 відгука)

18:25:15 06.09.2022

Оцінка 5
Брал для сто 2 штуки. Трудятся отлично, нареканий к ним нет. Советую.
Розкрити
Відповісти

18:53:03 19.01.2021

Оцінка 5
Довольно часто приходится пользоваться таким по работе и всегда доволен, претензий к нему не было никогда. Заказываю такой второй.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Armer (21)
CarLife (30)
Forte (2)
JBM (4)
Lavita (29)
Torin (8)
Vitol (41)
Yato (9)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста