Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Лампа галогенна Osram Cool Blue Intense 880 CBI (H27W/1)

Акція на товар
Лампа Osram Cool Blue Intense 880 CBI (H27W/1)
 Лампа Osram Cool Blue Intense 880 CBI (H27W/1)_2
 Лампа Osram Cool Blue Intense 880 CBI (H27W/1)_3
Увага - Акція!

Безкоштовна доставка Новою поштою галогенних ламп Osram при покупці світлодіодів Philips (за умови передоплати за замовлення)

Безкоштовна доставка Новою поштою галогенних ламп Osram при покупці світлодіодів Philips (за умови передоплати за замовлення)
До кінця акції:
02

тижні

:
05

днів

:
19

годин

Код товару: 23156
Арт.: 205443
відгука(2) Оценка 5
300 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Галогенна лампа Osram 880 CBI (H27W/1) із серії Cool Blue Intense призначена для установки у фари головного світла та протитуманні фари. Дане джерело освітлення генерує світло, яке на 20% яскравіше того, що випромінюється стандартними автолампами, завдяки чому вдається підвищити рівень комфорту і безпеки на дорозі незалежно від часу та погодних умов. Крім того, така галогенка зможе надати стильний вигляд екстер'єру вашого авто.
 
Процес монтажу даної галогенової лампи не передбачає ніяких надскладних маніпуляцій, тому вам не потрібно вдаватися до послуг електрика. Стійка до впливу вібрацій конструкція - запорука надійної роботи Osram Cool Blue Intense 880 CBI (H27W/1) навіть у найскладніших умовах пересування. Габарити виробу відповідають розмірам посадкових місць. Колба, яка виготовлена і​​з високоякісного скла, пофарбована у синій колір, що дозволяє зменшити негативний вплив ультрафіолету.
 
Основні характеристики:
  • температура світла - 4000K (генерує приємне для очей біле світло);
  • робоча напруга - 12 Вольт (служить для інсталяції у легковики);
  • показник потужності, що споживається, становить 27 Ватт.
У нашому інтернет-магазині ціна на лампу галогенну Osram Cool Blue Intense 880 CBI (H27W/1) є оптимальною. Обов'язковою умовою під час покупки на сайті Drossel є швидка доставка, найбільш зручний спосіб якої ви зможете обрати самостійно. Після інсталяції даної галогенки в автомобіль залиште відгук на сайті, щоб допомогти іншим українським автомобілістам скласти собі уявлення щодо товару.

Характеристики
Основні
Цоколь
Напруга 12V
Потужність 27W
Комплектація Галогенна лампа - 1шт
Додаткові
Гарантія Перевірочна
Відео огляд
Характеристики
Основні
Цоколь
Напруга 12V
Потужність 27W
Комплектація Галогенна лампа - 1шт
Додаткові
Гарантія Перевірочна
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

10:25:02 31.10.2019

Оцінка 5
Для грузовой подойдут?
Розкрити
Відповісти

09:29:22 02.11.2019

Сергей, данная лампа расчитана на использование в автомобилях с напряжением бортовой системы 12В.
Розкрити

10:08:47 31.10.2019

Оцінка 5
В ПТФ можно их использовать?
Розкрити
Відповісти

09:24:08 02.11.2019

Артур, данные лампы отлично подходят для ПТФ.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста