Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Адаптер GermesLab 885285 для підключення нештатної камери заднього виду до штатної системи Lexus Enform Gen8 US

Адаптер GermesLab 885285
Код товару: 22634
Арт.: 114687
відгуків(0) Оценка 0
800 грн
Купити
отримай на рахунок +80 бонусів

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
GermesLab 885285 - це перехідник, що дозволяє підключити камеру заднього огляду в автомобілях марки Лексус (список моделей дивіться нижче), у яких передбачена медіа-навігаційна система 8 покоління Lexus Enform US.

Завдяки даному кабелю у вас буде можливість установки нештатної камери без втручання у заводську проводку (принцип Plug&Play). Примітно, що адаптер може використовуватись і у машинах, що оснащены "рідною" навігаційною системою, і в авто, де вона не передбачена.

Дізнатися, чи сумісний GermesLab 885285 з вашим транспортним засобом, дуже просто: якщо на екрані ви бачите головне меню "карусельного" типу і джойстик у вигляді шайби, то аксесуар підходить.

Картинка з паркувальної камери після початку руху заднім ходом буде автоматично відображатись на дисплеї. Підключається до 24-контактного гнізда. Після синхронізації робота усіх штатних функцій, що залежать від цього роз'єму, буде відбуватися у старому режимі завдяки транзитному підключенню. Підтримка функції PDC у зв'язці з заводськими парктроніками.

Примітка:

Додаткова камера повинна бути постійно підключена до лінії АСС, у іншому випадку інтерфейс для неї не буде активований. Виходячи з типу камери, яка встановлюється, а точніше, із напруги, що необхідна для її роботи, може бути використана вихідна напруга монітору +6 Вольт. Якщо ж для живлення девайсу потрібна більша напруга, підключіть його до лінії АСС.

Зверніть увагу:
 
Даний адаптер підключається "роз'єм в роз'єм". Різати, зачищати і оголяти дроти, самостійно вносити зміни у полярність та конструкцію адаптеру категорично заборонено, тому що це може вивести з ладу адаптер або інше обладнання.

Ціна на адаптер GermesLab 885285 для синхронізації нештатної камери заднього ходу із заводською системою Lexus Enform Gen8 US в інтернет-магазині Drossel.ua достатньо приваблива. Покупка на нашому сайті обов'язково супроводжується доставкою, яка здійснюється у будь-який регіон України протягом 1-2 днів. Відгуки автомобілістів, які вже встигли придбати даний перехідник, мають позитивний характер.

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Lexus RX, ES, CT, IS, NX
Призначення Для підключення камери заднього виду
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Lexus RX, ES, CT, IS, NX
Призначення Для підключення камери заднього виду
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста