Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Превентивна (протизносна) присадка в моторну оливу Bardahl B1 Oil Treatment (1201) 250мл

Присадка в моторное масло Bardahl B1 Oil Treatment (1201)
Код товару: 22616
Арт.: 406355
відгук(1) Оценка 5
286 грн
Купити
отримай на рахунок +29 бонусів

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Підбираєте високоякісну присадку превентивної дії? Відмінним варіантом стане Bardahl B1 Oil Treatment (1201). Продукт характеризується наявністю унікального ефекту «Полярного тяжіння», який досягається за рахунок ідеального балансу різних властивостей. Крім цього, в складі присутні полярні органічні сполуки.
 
Інша особливість протизносної присадки Бардаль B1 Oil Treatment - створення стійкої молекулярної плівки на металевих елементах мотора, які піддаються тертю. Крім цього, покриття стійке до критичних температурних і механічних навантажень. Зменшується витрата пального. Присутні миючі, антиокислювальні, антифрикційні та протизносні якості.
 
Превентивна присадка Bardahl B1 Oil Treatment не впливає на в'язкість автомобільної оливи. Спостерігається скорочення зносу елементів при холодному пуску двигуна і протягом всього експлуатаційного періоду між замінами автооливи. Результат - підвищення надійності і ефективності функціонування мастильної системи та двигуна.
 
Присадка Bardahl B1 Oil Treatment сумісна з усіма бензиновими і дизельними моторами легкових / вантажних автомобілів, мікроавтобусів, мотоциклів і автобусів. Продукт підходить для експлуатації в різних КП. Обсяг флакона становить 250 мл.
 
Присадка є повністю оливорозчинною, при цьому посилюючи масляне покриття звичайних API SN автомобільних олив. Даний засіб - відмінна альтернатива Xenum VX500, Liqui Moly Molygen Motor Protect, Wynns Friction Modifier, Liqui Moly Ceratec, Тотека МК-02 / МК-05.
 
Експлуатація протизносної присадки Bardahl B1 Oil Treatment:
  • Влити препарат в прогрітий мотор (при кожній заміні автомобільної оливи);
  • Двигун повинен попрацювати на холостому ходу близько 5-10 хвилин, щоб домогтися повного змішування автооливи з присадкою;
  • Одна банка розрахована на обробку мастильної системи з об'ємом до 6 літрів;
  • Період використання - 15 тисяч кілометрів.
Купити превентивну присадку Bardahl B1 Oil Treatment за прийнятною ринковою ціною можна в інтернет-магазині Drossel. Оперативна доставка здійснюється по всій Україні. Прочитати відгуки інших водіїв можна на сайті.
 

Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Моторна олива North Sea Wave Power Special GMD 0W-20
Моторні оливи
від 386 грн
Моторна олива MPM Premium Synthetic SN 5W-50
Моторні оливи
від 469 грн
Моторна олива Mobil Super 3000 XE 5W-30
Моторні оливи
від 395 грн
Відгуки покупців(1 відгук)

16:53:33 19.03.2021

Оцінка 5
Не верьте брехунам и дилетантам! Присадки работает моментально, двигатель работает тише. Не верите мне, читайте журнал за рулём. Единственное что, так это то что присадка не полностью масло растворимая, где то пятая часть, поэтому контролируйте уровень масла изначально, лучше чтобы он был на минимуме,а потом если что долить. С УВ.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Abro (13)
AXXIS (7)
Bardahl (50)
Bizol (15)
BMW (2)
Brexol (1)
Comma (7)
Ford (1)
Hi-Gear (46)
K2 (9)
Mannol (34)
Meguin (8)
Motip (10)
MPM (6)
Nowax (7)
PiTon (1)
Presto (1)
Rowe (9)
SMT2 (1)
Soft99 (10)
Sonax (1)
StepUp (3)
Toyota (2)
Wolver (2)
Xenum (37)
YACCO (9)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста