Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Комплект галогенних ламп Neolux Extra Light N472EL-SCB (H4)

Neolux Extra Light N472EL-SCB (H4)
Neolux Extra Light N472EL-SCB (H4)_2
Код товару: 20411
Арт.: 205355
відгука(2) Оценка 5
294 грн
Купити
отримай на рахунок +29 бонусів

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Neolux Extra Light N472EL-SCB (H4) - це комплект галогенних ламп у складі двох штук, який призначений для інсталяції у фари головного освітлення легкових авто. Дані галогенки зможуть успішно замінити штатні лампи, встановлені у вашому транспортному засобі. Порівнюючи ці моделі зі звичайними галогеновими лампами, варто зазначити, що вони забезпечують на 50% більше світла та генерують промінь з більшою довжиною. З такими джерелами світла ви будете комфортно пересуватися у нічний час, оскільки дорожні знаки, розмітка та інші об'єкти будуть чітко помітні. Ідеальний варіант для фар з прозорим склом.

Виконати монтаж даних автоламп можна, не маючи кваліфікації електрика, тому що їх розміри повністю співпадають зі стандартом посадочних місць у фарах. Здійснюючи інсталяцію своїми руками, дійте дуже обережно, не торкайтеся до колби ламп, щоб не залишати на них відбитки пальців. Прозора колба виготовлена із міцного скла, яке до того ж стійке до дії вібрацій і високих температур, а також охороняє "внутрішній світ" галогенок від негативного впливу ультрафіолетових променів.

До основних характеристик відноситься:
  • температура світла складає 3200 K (яскраве світло з приємним жовтим відтінком);
  • номінальна потужність - 60/55 Вт (дальнє та ближнє світло);
  • показник робочої напруги - 12 В;
  • довжина кожного виробу - 82 мм;
  • упаковка - картонна.
В інтернет-магазині Drossel можна придбати комплект галогенних ламп Neolux Extra Light N472EL-SCB (H4) за актуальною ціною. Ми організуємо доставку по всій території України, тому через 1-2 дні ви отримаєте товар. Після покупки та оснащення свого автомобіля такими джерелами світла неодмінно залиште відгук на сайті, нам та іншим автомобілістам важливо знати вашу думку.
Характеристики
Основні
Цоколь H4
Напруга 12 В
Потужність 60/55 Вт
Комплектація Галогенна лампа - 2шт
Додаткові
Гарантія Перевірочна
Характеристики
Основні
Цоколь H4
Напруга 12 В
Потужність 60/55 Вт
Комплектація Галогенна лампа - 2шт
Додаткові
Гарантія Перевірочна
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

14:42:17 14.10.2023

Оцінка 5
Какая длина лампы?
Розкрити
Відповісти

10:59:58 15.10.2023

Добрий день, довжина лампи 82 мм.
Розкрити

10:19:08 20.02.2019

Оцінка 5
Отличный вариант замены заводских ламп. Светят по ярче, ночью стало ездить приятней.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста