Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700W-MIB2/SD для Volkswagen, Seat, Skoda (Win CE 6.0)

Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700W-MIB2/SD-1
Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700W-MIB2/SD-2
Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700W-MIB2/SD-3
Код товару: 19895
Арт.: 302176
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис

Підшукуєте продуктивний GPS блок для вашого Seat, Volkswagen або Skoda? Відмінним вибором стане Gazer VI700W-MIB2/SD. Девайс оснащений функціональним процесором з одним ядром і сучасною операційною системою - Win CE 6.0. Блок прихованої установки повністю сумісний з ГП MIB2 Standart / MIB2 High.

Навігаційний блок Gazer VI700W-MIB2/SD оснащений 2-ма входами AV. З їх допомогою можна під'єднувати камери заднього виду, паркувальні асистенти, автомобільні реєстратори, камери переднього огляду і т.д. Підтримується функція Bluetooth з можливістю використання гучного зв'язку. Обсяг RAM складає 256 Мб.

Варто підкреслити, що GPS блок Gazer VI700W-MIB2/SD підтримує інтеграцію карт пам'яті SD (до 32 Гб). Модель обладнана опціями PDC / IPAS. Картинка виводиться на оригінальний екран. Змінити режим виведення зображення можна за допомогою зовнішньої / заводської кнопки. Наявний навігаційний модуль.

Монтаж мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700W-MIB2/SD - оперативний і зручний, так як виконується за рахунок способу «Plug&Play». Під час процесу застосовується оригінальний шнур. Модель під'єднується до автомобільної CAN-шини і звукової системи, розташовуючись позаду екрану.

Характерна особливість блоку прихованої установки Gazer VI700W-MIB2/SD - можливість виведення звукової інформації за рахунок штатних динаміків. Допускається установка модемів 3G / 4G. Наявний виносний роз'єм USB з підтримкою зовнішніх жорстких дисків і USB HUB.

Комплектація складається з:

  • Центрального вузла;
  • Блоку прихованої установки;
  • Монтажних проводів.

Купити мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700W-MIB2/SD і визначитися зі способом його доставки в будь-яку область України можна в інтернет-магазині Drossel. Ціна - оптимальна. Відгуки представлені на сайті.

 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Volkswagen Passat, Golf VII, Touareg, Tiguan, Jetta / Seat Ibiza, New Leon, Toledo, Ateca / Skoda Fabia, Rapid, Spaceback, Octavia A7, Yeti, Superb (2015+) с системой MIB2 High и MIB2 Standart
Операційна система Windows CE 6.0
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 256 Мб
Бездротові інтерфейси Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Volkswagen Passat, Golf VII, Touareg, Tiguan, Jetta / Seat Ibiza, New Leon, Toledo, Ateca / Skoda Fabia, Rapid, Spaceback, Octavia A7, Yeti, Superb (2015+) с системой MIB2 High и MIB2 Standart
Операційна система Windows CE 6.0
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 256 Мб
Бездротові інтерфейси Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Камера переднього виду Prime-X B8011 для Volkswagen Bora 2012+ (в значок)
Камери переднього і заднього виду
2 770 грн
Перехідна рамка Carav 22-553 для Chevrolet Epica 2006-2014, 2DIN
Рамки для головних пристроїв
1 418 грн
Перехідна рамка Carav 22-008 для Toyota RAV 4 (2006-2012), 2DIN
Рамки для головних пристроїв
1 742 грн
Відгуки покупців(1 відгук)

09:26:57 04.05.2020

Оцінка 5
После установки в авто будет выход в интернет?
Розкрити
Відповісти

08:25:22 05.05.2020

Валерий, выход в интернет есть при помощи модемов 3G / 4G.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста