Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-MSRT для Maserati Quattroporte, Ghibili (2013+) з системою MTC 8,4` (Android 4.4)

Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-MSRT
Код товару: 19808
Арт.: 302160
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Gazer VI700A-MSRT є продуктивним GPS блоком, розробленим з метою інсталяції в транспортні засоби Maserati. Модель наділяє ГП новими функціональними можливостями. Навігаційний блок оснащений високопродуктивним процесором, що позитивно позначається на його швидкості роботи. Спостерігається сумісність із заводськими автомобільними магнітолами MTC 8,4".

Операційна система мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700A-MSRT - Android 4.4 KitKat. Обсяг RAM складає 1 Гб. Підтримується технологія Bluetooth, яка дозволяє використовувати гучний зв'язок. Монтаж девайса здійснюється за рахунок методу «Plug&Play». Навігаційний блок Gazer VI700A-MSRT встановлюється в задній частині екрану авто. Для інсталяції застосовується оригінальний шнур. Необхідно підключення до аудіосистеми і CAN-шини.

Ще одна особливість GPS блоку Gazer VI700A-MSRT - можливість виведення звуку за рахунок виносного динаміка / роз'єму AUX / заводського динаміка. Наявні два входи AV, завдяки яким відкривається доступ до інтеграції паркувальних камер, Т2-тюнерів, камер переднього огляду, автореєстраторів, паркувальних асистентів і т.д. Наявний Wi-Fi модуль.

Навігаційний блок Gazer VI700A-MSRT дозволяє виводити картинку на штатний автомобільний дисплей. Наявний USB-роз'єм і функція IPAS. Допускається підключення USB HUB і HDD. Модель оснащена навігаційним модулем.

GPS блок Gazer VI700A-MSRT дозволяє змінювати режим трансляції зображення завдяки штатному / виносному перемикачу. Допускається опційна інсталяція SD-карт (до 32 Гб). Підтримуються опції MirrorLink / AirPlay. Підключення пристроїв Андроїд може здійснюватися за рахунок кабелю MHL / HDMI. За бажанням, можна встановити модем (4G / 3G).

Комплектація:
  • Центральний вузол;
  • Інсталяційні дроти;
  • Блок прихованої установки.
Купити мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-MSRT за однією з найпривабливіших цін в Україні можна в інтернет-магазині Drossel. Ознайомитися з відгуками можна на сайті. Доставка здійснюється по всій території країни.

 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Maserati Quattroporte, Ghibili (2013+) с системой MTC 8,4
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Maserati Quattroporte, Ghibili (2013+) с системой MTC 8,4
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто
  • Мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-MSRT для Maserati Quattroporte, Ghibili (2013+) з системою MTC 8,4` (Android 4.4)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста