Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-MRN для Citroen C4, C4L / Peugeot 208, 2008, 308, 508 з системою MRN (Android 4.4)

Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-MRN-1
Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-MRN-2
Код товару: 19807
Арт.: 302159
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Якщо Ви в пошуках багатофункціонального мультимедійно-навігаційного блоку для Вашого Peugeot / Citroen, то Gazer VI700A-MRN стане хорошим вибором. Блок прихованої установки повністю сумісний з медіасистемами MRN. Девайс функціонує під керуванням високопродуктивного процесора і сучасної ОС - Android 4.4 KitKat. Результат - швидка робота моделі і поява нового функціоналу.

Блок прихованої установки Gazer VI700A-MRN підтримує технологію Bluetooth, що відкриває доступ до використання гучного зв'язку. Варто відзначити, що виведення звукової інформації здійснюється за допомогою заводського динаміка. Модель обладнана портом USB з підтримкою зовнішніх жорстких дисків і USB HUB. Змінити режим демонстрації картинки можна за рахунок штатного / виносного перемикача.

GPS блок Gazer VI700A-MRN обладнаний двома AV-in, тому дозволяє інтегрувати широкий перелік пристроїв. Наприклад, паркувальні асистенти, камери переднього огляду, Т2-тюнери, зовнішні DVD, камери для парковки, автомобільні реєстратори і т.д. Наявна функція IPAS і модуль Wi-Fi. Можлива установка карт пам'яті SD з об'ємом до 32 Гб.

Навігаційний блок Gazer VI700A-MRN відрізняється від аналогів такими якостями:
  • Об'ємом оперативної пам'яті - 1 Гб;
  • Виведенням картинки на штатний дисплей;
  • Підтримкою опцій AirPlay / MirrorLink. Варто зазначити, що Android-девайс може підключитися за рахунок шнура MHL / HDMI;
  • Інтегрованим модулем GPS.
Інсталяція мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700A-MRN здійснюється за допомогою методу «Plug&Play». Девайс поміщається в задню область штатного монітора і під'єднується до CAN-шини і аудіосистеми авто. Для монтажу використовується оригінальний провід. Допускається опційна установка модемів (4G / 3G).

Комплектація складається з: блоку прихованої установки, монтажних проводів, центрального вузла.

Ціна мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700A-MRN - оптимальна. Здійснити покупку і визначитися зі способом доставки по всій Україні можна в інтернет-магазині Drossel. Ознайомитися з відгуками можна на сайті.

 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Citroen C4 (Cactus, Picasso), C4L / Peugeot 208, 2008, 308, 508 (2012+) с системой MRN
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Citroen C4 (Cactus, Picasso), C4L / Peugeot 208, 2008, 308, 508 (2012+) с системой MRN
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста