Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-MAZDA для Mazda 2, 3, 6, CX5 (2013+) з системою Mazda Connect (Android 4.4)

Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-MAZDA-1
Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-MAZDA-2
Код товару: 19779
Арт.: 302152
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Gazer VI700A-MAZDA являє собою функціональний блок прихованої установки, розроблений для інсталяції в транспортні засоби Mazda. Модель сумісна з головними пристроями Mazda Connect. Операційна система даного девайса - Android 4.4 KitKat. Об'єм оперативної пам'яті складає 1 Гб.

GPS блок Gazer VI700A-MAZDA обладнаний двома AV-входами, завдяки яким здійснюється повноцінне під'єднання автомобільних відеореєстраторів, камер переднього огляду, Т2-тюнерів, паркувальних камер, паркувальних асистентів і т.д. Наявний внесений USB-порт, завдання якого - підключення допоміжних зовнішніх накопичувачів (HDD / USB HUB). Для відображення поточного зображення використовується штатний автомобільний екран. Виведення звуку відбувається за рахунок оригінальних динаміків / виносних динаміків / входу AUX.

Варто відзначити, що мультимедійно-навігаційна система Gazer VI700A-MAZDA підтримує опційне підключення модемів 3G / 4G і SD-карт (до 32 Гб). Наявний інтегрований модуль Wi-Fi і функція Bluetooth (дозволяє використовувати гучний зв'язок). Блок прихованої установки Gazer VI700A-MAZDA обладнаний навігаційним модулем, що підтримує більшість сучасних додатків.

Монтаж GPS блоку Gazer VI700A-MAZDA здійснюється за методом «Plug&Play», при цьому підключаючись до CAN-шини і акустичної системи. Для під'єднання моделі застосовується оригінальний провід. Місце монтажу - задня область автомобільного дисплея. Вбудований процесор з 4-ма ядрами забезпечує безперешкодне функціонування девайса. Зміна режимів відображення здійснюється завдяки штатній кнопці. Підтримуються функції AirPlay / MirrorLink. Можливе підключення за допомогою шнура (HDMI / MHL).

Комплектація:
  • Блок прихованої установки;
  • Центральний блок;
  • Установчі дроти.
Купити мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-MAZDA за однією з найдоступніших цін на ринку України можна в інтернет-магазині Drossel. Ознайомитися з відгуками можна на сайті. Доставка по всіх містах країни - швидка.

 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Mazda 2, 3, 6, CX5 (2013+) с утановленной системой Mazda Connect
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Mazda 2, 3, 6, CX5 (2013+) с утановленной системой Mazda Connect
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Перехідна рамка Carav 11-424 BYD S6 2011+, 2DIN
Рамки для головних пристроїв
1 480 грн
Перехідна рамка Carav 11-101 Skoda, Mercedes, Seat, Volkswagen, Volvo, 2 DIN
Рамки для головних пристроїв
308 грн
ISO роз'єм ACV 457001 для магнітоли Kenwood
Адаптери, Перехідники
210 грн
Перехідна рамка Carav 22-1418 для Honda Crosstour (2010-2012), Accord 8 (2008-2012), 2DIN / 9'
Рамки для головних пристроїв
1 820 грн
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста