Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-LXS/ENF для Lexus RX, ES, IS, NX, CT, GX, LX, GS, LS з системою Enform

Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-LXS/ENF-1
Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-LXS/ENF-2
Код товару: 19758
Арт.: 302151
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Gazer VI700A-LXS/ENF являє собою інноваційний GPS блок, що наділяє головний пристрій різними корисними функціями. Навігаційний блок підходить для транспортних засобів Lexus, які обладнані головними пристроями Enform. Наявні два AV-входи, завдяки яким можна здійснити повноцінне підключення парктроніка / камери для парковки / Т2-тюнера / камери переднього огляду / автомобільного відеореєстратора. Операційна система GPS блоку Gazer VI700A-LXS / ENF - Андроїд 4.4.

Інша особливість мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700A-LXS/ENF - швидка інсталяція, яка здійснюється за допомогою методу «Plug&Play». Його основна перевага - мінімальні витрати часу і відсутність потреби впровадження в штатну автомобільну проводку. Модель розташовується в задній частині дисплея авто, а для під'єднання застосовується оригінальний шнур. Необхідне підключення до акустичної системи і автомобільної CAN-шини.

Навігаційний блок Gazer VI700A-LXS/ENF оснащений чотирьохядерним високопродуктивним процесором. Для відображення картинки застосовується джойстик / штатна тач-панель. Звукові дані виводяться за рахунок оригінальних динаміків. Можливе підключення SD-карт з обсягом до 32 Гб. Наявний зовнішній роз'єм USB, за допомогою якого можна підключати зовнішні накопичувачі, USB HUB і HDD. Об'єм оперативної пам'яті складає 1 Гб.

Варто зазначити, що блок прихованої установки Gazer VI700A-LXS/ENF оснащений функціями PDC і IPAS. За допомогою останньої можна визначити найбільш вірну траєкторію пересування авто. Ще одна особливість - наявність модуля Wi-Fi. Допускається опційна інтеграція модемів 3G і 4G. Режим демонстрації зображення змінюється за рахунок оригінальної кнопки (MENU).

Мультимедійно-навігаційна система Gazer VI700A-LXS/ENF відрізняється від інших інтерфейсів такими характеристиками:
  • Наявністю функції Bluetooth. Її роль - забезпечення безперешкодного використання гучного зв'язку;
  • Підтримкою сучасних опцій MirrorLink і AirPlay. Варто відзначити, що підключити Андроїд-девайс можна за рахунок шнура (MHL / HDMI);
  • Вбудованим GPS-модулем;
  • Підтримкою сучасних навігаційних додатків;
  • Оптимальною комплектацією: навігаційний блок, центральний вузол, монтажний провід;
  • Можливість під'єднання системи кругового огляду.
Ціна мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700A-LXS/ENF - приваблива. Визначитися зі зручним способом доставки по всіх містах України і ознайомитися з відгуками можна в інтернет-магазині Drossel. Діліться своїм відгуком після покупки!

 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Lexus RX, ES, IS, NX, CT, GX, LX, GS, LS (2011+) с системой Enform
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Lexus RX, ES, IS, NX, CT, GX, LX, GS, LS (2011+) с системой Enform
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

18:11:10 17.12.2018

Оцінка 5
Функционал стал на много больше. Остался очень доволен таким дополнением.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста