Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійно-навігаційний блок Gazer VI700A-C/S для Audi A4, A5, Q5 (2008-2015) з системою Non-MMI Concert / Symphony

Мультимедийно-навигационный блок Gazer VI700A-C/S
Код товару: 19725
Арт.: 302143
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Варіанти для інших поколінь:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Якщо Ви підшукуєте високопродуктивний навігаційний блок для Вашого Audi, тоді Gazer VI700A-C/S - Ваш вибір! Зазначена модель дозволяє розширити стандартний функціонал, тим самим усуваючи необхідність заміни штатної медіасистеми. Мультимедійно-навігаційний інтерфейс Gazer VI700A-C/S оснащений чотирьохядерним процесором і оптимальним обсягом оперативної пам'яті (1 Гб), завдяки чому забезпечується його швидка і плавна робота. Модель підходить для ШГП Non-MMI Concert / Symphony.

Блок прихованої установки Gazer VI700A-C/S підтримує опційне під'єднання двох відеопристроїв. Для зміни режиму достатньо скористатися оригінальним / виносним перемикачем. За рахунок установки подібної моделі істотно розширюється функціонал ГП, при цьому інтерфейс не впливає на його штатну роботу. Для виведення аудіо/відео даних використовуються заводські компоненти.

Ще одна особливість мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700A-C/S - доступ до під'єднування систем кругового огляду, паркувальних асистентів, камер переднього виду, автомобільних відеореєстраторів, паркувальних камер і інших девайсів (опція). Модель оснащена функцією Bluetooth, що забезпечує безперешкодне функціонування режиму гучного зв'язку. Операційна система такого GPS блоку - Android 4.4.

Інтегрований навігаційний модуль надає можливість визначення точного місця розташування на будь-якій ділянці дороги. Варто відзначити, що завдяки вбудованому Wi-Fi модулю і підтримці 3G/4G модемів можна завантажувати різні GPS-додатки. Наявний виносний USB-роз'єм з можливістю підключення зовнішніх жорстких дисків і USB HUB.

Дана модель має підтримку функції IPAS, за допомогою якої на штатний дисплей буде транслюватися траєкторія пересування автомобільних коліс. Вбудована опція PCD відповідає за паралельне виведення декількох зображень на дисплей.

Інші характеристики навігаційного блоку Gazer VI700A-C/S:
  • Підтримка SD-карт, обсяг яких не перевищує 32 Гб;
  • Наявність опцій AirPlay і MirrorLink, які дозволяють дублювати дані з Вашого смартфона на автомобільний дисплей;
  • Можливість під'єднання Android-пристрою через режими MHL і HDMI;
  • Оперативна установка, яка здійснюється за принципом «Plug & Play». Модель інсталюється позаду заводського монітора і безпосередньо під'єднується до штатної аудіосистеми і CAN-шини. Для установки застосовується оригінальний кабель;
  • Оптимальна комплектація: центральний вузол, дроти для монтажу, блок GPS.
Ціна мультимедійно-навігаційного блоку Gazer VI700A-C/S - прийнятна. Вибрати найбільш швидкий спосіб доставки в будь-який регіон України і прочитати відгуки можна в інтернет-магазині Drossel. Діліться персональним відгуком після здійснення покупки!

 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Audi A4, A5, Q5 (2008-2015) с системой Non-MMI Concert / Symphony
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Audi A4, A5, Q5 (2008-2015) с системой Non-MMI Concert / Symphony
Операційна система Android 4.4 KitKat
Навігаційне ПЗ Навител, iGo
Оперативна пам'ять (RAM) 1 Гб
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Перехідна рамка AWM 981-31-100 для SsangYong Rexton 2007-2012, 2DIN / 9'
Рамки для головних пристроїв
1 872 грн
Перехідна рамка Carav 11-396 KIA Cerato Koup (TD), Forte Koup (TD) 2009-2012, 2-DIN
Рамки для головних пристроїв
2 236 грн
MP3-адаптер Falcon mp3-CD01 TOY1 для Toyota, Lexus
Адаптери, Перехідники
2 085 грн
Відгуки покупців(1 відгук)

17:42:53 15.12.2018

Оцінка 5

Для ауди q5 с премиум акустикой заводской подойдет?

Розкрити
Відповісти

16:36:27 16.12.2018

Виктор, подойдет на Ваш автомобиль.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста