Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійний відео-інтерфейс Gazer VC700-NTG25 для Mercedes-Benz ML (W166), GL (X166), G class (2009-2013) з системою NTG 2.5

Мультимедийный видео-интерфейс Gazer VC700-NTG25-1
Мультимедийный видео-интерфейс Gazer VC700-NTG25-2
Код товару: 19708
Арт.: 302139
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Gazer VC700-NTG25 являє собою інноваційний відео-інтерфейс, розроблений для медіасистем NTG 2.5 system. За рахунок подібного девайса відкривається доступ до істотного розширення функціональних характеристик ШГП. Штатна автомагнітола отримує можливість підтримки двох різних аудіо / відео систем. Картинка демонструється на оригінальному моніторі авто Mercedes-Benz, а звук транслюється за допомогою входу AUX, заводської акустичної системи або зовнішнього динаміка.

Відео-інтерфейс Gazer VC700-NTG25 підходить для головних пристроїв, діагональ екрану яких становить 6.5 дюйма. CD-привід і SD-порт знаходяться над штатним монітором. Модель обладнана входом RCA. Якщо Ваше авто не обладнане оригінальним парктроніком, то можливе його опційне під'єднання. Варто відзначити, що інтерфейс Gazer VC700-NTG25 дозволяє підключити систему кругового огляду, за рахунок якої здійснюється трансляція зображення навколо всього автомобіля. Дані відображаються в штатному порядку (як із заводського ГП).

Установка відео-інтерфейсу Gazer VC700-NTG25 займає мінімальну кількість часу, так як здійснюється за способом «Plug&Play». Його перевага полягає у відсутності необхідності впровадження в проводку транспортного засобу. Девайс розміщується за монітором і під'єднується до медіасистеми і CAN-шини авто. Для здійснення процесу використовується оригінальний кабель.

Інтерфейс Gazer VC700-NTG25 дозволяє підключити широкий перелік девайсів. Серед них: Т2-приймачі, зовнішні DVD, ігрові приставки, автореєстратори, парктроніки, паркувальні камери, системи кругового огляду, караоке, камери переднього виду і т.д. При активації моделі режим функціонування змінюється автоматично, а на монітор виводиться картинка від інтерфейсу.

Щоб активувати відео-інтерфейс Gazer VC700-NTG25, необхідно скористатися оригінальною кнопкою авто. У разі її відсутності можна застосувати зовнішній перемикач. Відеосигнал виводиться на дисплей після вмикання задньої передачі. Модель має відмінну якість збірки, при цьому відповідаючи сучасним вимогам виробників транспортних засобів.

Набір включає:
  • Інтерфейс;
  • Комплект проводів для монтажу;
  • Центральний вузол.

Якщо Ви зацікавилися такою моделлю, то купити мультимедійний відео-інтерфейс Gazer VC700-NTG25 за оптимальною ціною і підібрати спосіб його доставки в будь-яке місто України можна в нашому інтернет-магазині. Відгуки представлені на сайті.

 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Mercedes-Benz ML (W166), GL (X166), G class (2009-2013) с системой NTG 2.5
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Mercedes-Benz ML (W166), GL (X166), G class (2009-2013) с системой NTG 2.5
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

09:14:38 06.05.2020

Оцінка 5
Он подключается в штатные разъемы?
Розкрити
Відповісти

11:47:59 07.05.2020

Здравствуйте, данный видеоинтерфейс подключается разъем в разъем, без проблем.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста