Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мультимедійний відео-інтерфейс Gazer VC700-FERR для Ferrari California, FF (2009-2013)

Мультимедийный видео-интерфейс Gazer VC700-FERR-1
Мультимедийный видео-интерфейс Gazer VC700-FERR-2
Код товару: 19693
Арт.: 302134
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Підходить для:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Завдяки мультимедійному відео-інтерфейсу Gazer VC700-FERR можна розширити функціональні характеристики штатної магнітоли, наділивши її підтримкою неоригінальних аудіо- / відео-систем. Зображення транслюється на оригінальний автомобільний дисплей, а звук - на штатну акустичну систему / зовнішній динамік / AUX.

Інтерфейс Gazer VC700-FERR призначений для автомобілів Ferrari 2009-2013 років випуску, які оснащені головними пристроями Ferrari system. Модель оснащена RGB-входом. Якщо у Вашому автомобілі відсутній оригінальний парктронік, допускається його опційне підключення. Крім цього, можливе підключення системи кругового огляду, за допомогою якої транслюється картинка навколо всього транспортного засобу, з повною відсутністю затримок і сліпих зон. Відображення інформації здійснюється в штатному режимі (як з оригінальної системи).

Варто відзначити, що відео-інтерфейс Gazer VC700-FERR дозволяє підключити два будь-яких джерела відеосигналу. Серед них: телевізійні Т2-приймачі, ігрові приставки, медіаплеєри / зовнішні DVD, відеореєстратори, караоке та інше обладнання. Зверніть увагу на те, що кнопка голосового керування розташована в правій частині штатного дисплея. При виборі певного пункту меню, він виділяється жовтим кольором. Допускається опційне підключення камер як переднього, так і заднього виду.

Монтаж мультимедійного відео-інтерфейсу Gazer VC700-FERR - швидкий, здійснюється за сучасним способом «Plug&Play», завдяки чому не пошкоджується оригінальна автомобільна проводка. Модель розташовується за штатним дисплеєм, при цьому підключаючись до автомобільної CAN-шини і медіасистеми. Якщо інтерфейс активований - режим роботи змінюється в автоматичному порядку і на екран транслюється зображення від девайса.

Для активації відео-інтерфейсу Gazer VC700-FERR досить натиснути на штатну автомобільну кнопку. Якщо її немає - слід скористатися зовнішньої кнопкою з комплекту. Режим виведення відеосигналу включається при старті заднього ходу.

Комплектація складається з:
  • Центрального блоку;
  • Інтерфейсу;
  • Набору монтажних проводів.
Багато автолюбителів з усіх куточків України залишають позитивні відгуки про даний девайс. Купити мультимедійний відео-інтерфейс Gazer VC700-FERR за найбільш доступною ціною на ринку країни можна в нашому інтернет-магазині. Доставка - зручна.
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Ferrari FF, California (2009-2013) с установленной системой Ferrari
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Ferrari FF, California (2009-2013) с установленной системой Ferrari
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Камера заднього виду Fighter CS-CCD+FM-08 для Hyundai Sonata Ling Xiang (NFC) 2008+
Камери переднього і заднього виду
698 грн
Перехідна рамка Carav 22-033 для Toyota C-HR (2018-2019), 2DIN
Рамки для головних пристроїв
1 881 грн
Перехідна рамка AWM 981-07-064 для Toyota Universal, 2DIN / 10.1'
Рамки для головних пристроїв
1 250 грн
Відгуки покупців(1 відгук)

09:06:35 06.05.2020

Оцінка 5
В нём есть видеовыходы?
Розкрити
Відповісти

11:41:08 07.05.2020

Здравствуйте, выдеовыходы так же есть.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста