Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Набір полірувальних паст для ЛФП Gyeon Tester Pack (Q2M Primer + Q2M Polish + Q2M Compound + Q2M Compound+)

Набор  паст для ЛКП Gyeon Tester Pack_1
Набор полировальных паст для ЛКП Gyeon Tester Pack
Код товару: 18698
Арт.: 409911
відгук(1) Оценка 5
2 378 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Основне призначення набору паст для полірування Gyeon Tester Pack - якісний догляд за лакофарбовим покриттям. Країна-виробник - Корея. У наборі Гійон Тестер Пак присутні пасти Q2M Polish, Q2M Primer, Q2M Compound і Q2M Compound+.

За допомогою фінішної полірувальної пасти Q2M Primer можна підготувати лакофарбове покриття до експлуатації будь-якоого керамічного кварцового захисту. Після завершення обробки поверхня набуває чистоту і відмінне сяйво. Усувається необхідність видалення залишків пасти. Єдиний крок - попереднє знежирення поверхні препаратом Gyeon Q2M Prep. Або, по закінченню 24 годин, нанести продукт без знежирення. Дана полірувальна паста розроблена з метою профілактики і поновлення раніше використовуваних кварцових керамічних покриттів. Спостерігається відновлення відповідного шару і усунення мікропошкодження. Суміш не містить абразивні частинки, тому рекомендується експлуатувати полірувальну машинку. Витрата на один автомобіль - 40 мл.

Застосовуючи універсальну середньоабразивну антиголограмну пасту Q2M Polish, можна наділити лакофарбове покриття відмінним блиском, без виникнення пилу під час процесу. Продукт має водну основу і особливі інгредієнти в складі. Антиголограмна паста, яка присутня в наборі Gyeon Tester Pack, підходить для різних полірувальних машин і якісних полірувальників. У формулі відсутні силікони та інші наповнювачі. Для обробки одного транспортного засобу знадобиться не більше 10 мл.

Високоабразивна полірувальна паста Q2M Compound дозволяє усунути глибокі подряпини і дефекти на лакофарбовому покритті. Продукт не містить силіконів і інших аналогічних компонентів. Витрата на один автомобільний елемент становить 15-40 мл.

Високоабразивна полірувальна паста Q2M Compound+ має водну основу і підходить для твердих різновидів лакофарбових покриттів. Спостерігається повна ліквідація глибоких подряпин. Присутня пікова ріжуча здатність. Витрата на один автомобільний елемент становить 15-40 мл.

Ціна набору полірувальних паст для ЛФП Gyeon Tester Pack, представлена на сайті - оптимальна. Ознайомитися з відгуками і вибрати зручний спосіб доставки по всій території України можна в інтернет-магазині Drossel. Діліться власним відгуком після покупки!
Характеристики
Основні
Застосування Лакофарбоване покриття
Призначення Полірування, видалення дефектів, попідготовка до нанесення захисного шару, догляд
Додаткові
Тара 120мл / 120мл / 120мл / 120мл
Характеристики
Основні
Застосування Лакофарбоване покриття
Призначення Полірування, видалення дефектів, попідготовка до нанесення захисного шару, догляд
Додаткові
Тара 120мл / 120мл / 120мл / 120мл
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

09:28:40 18.09.2018

Оцінка 5
Хороший комплект. Взял на пробу и остался очень доволен. Заказал в большем обьеме.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Abro (17)
AXXIS (42)
Bardahl (11)
Bizol (3)
Brexol (3)
CarPro (61)
Cartec (47)
Cliff (13)
Comma (3)
Dannev (71)
Grass (67)
GreenX (7)
Gyeon (80)
Helpix (44)
Hi-Gear (30)
Italtek (43)
K2 (89)
Karcher (22)
Lavita (1)
Lesta (1)
Mannol (26)
Meguiar's (182)
Meguin (1)
Mothers (46)
Motip (32)
MPM (2)
Nanolex (87)
Nigrin (65)
Nowax (56)
PiTon (5)
Polytop (48)
Presto (8)
Rowe (1)
Rupes (31)
Scholl (34)
SGCB (5)
Shell (6)
Shuzer (14)
Soft99 (160)
Sonax (140)
StepUp (2)
Tenzi (103)
Wisso (1)
Xenum (2)
YACCO (8)
Zvizzer (17)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста