Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Лак акриловий MS Chamaleon 103 (5л)

Chamaeleon 103-5
Код товару: 18532
Арт.: 409795
відгуків(0) Оценка 0
1 644 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Даний лак двокомпонентний. Перед використанням необхідно змішати із затверджувачем Chamaleon 223 (2,5л).
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис

Важливо! Акриловий лак MS Chamaeleon 103 використовується тільки разом із затверджувачем Chamaleon 223 (2,5л). Без затверджувача лак не застигне!

Лак MS Chamaleon 103 в п'ятилітровій каністрі призначений для часткового/повного покриття кузова машини. Акрилова основа лаку змішується з затверджувачем для отримання максимально міцного і зносостійкого покриття. Склад з оптимальною в'язкістю легко наноситься і заповнює всі нерівності основи. Даний лак відрізняється мінімальним часом сушки:
  • при +20℃ він повністю висихає за ніч;
  • при +60℃ - за 25-30 хвилин.
Примітки! Складом MS Chamaeleon 103 заборонено лакувати акрилові термопластичні поверхні. Після з'єднання лаку і затверджувача склад придатний до використання протягом двох годин. Перш ніж починати роботу обов'язково прочитайте інструкцію на упаковці.
 
Особливості роботи з акриловим лаком MS від Chamaleon:
  • роботи проводяться при мінімальній температурі +15℃;
  • склад необхідно наносити в 2-3 шари;
  • між шарами необхідно зробити витримку в 5-10 хвилин;
  • в дві частини акрилової основи вводиться одна частина затверджувача.
Якщо хочете купити акриловий лак, який додасть вашому авто глибокий блиск і надійно захистить базову фарбу, то двокомпонентний склад Chamaeleon 103 буде оптимальним вибором. Замовити швидковисихаючий лак для авто можна в нашому інтернет-магазині за вигідною ціною. Можлива доставка по Україні. Раді будемо ознайомитися з Вашим відгуком про товар.
 
OEM-номер: 11038
Характеристики
Основні
Клас MS
В'язкість 15-17 секунд
Об`єм
Повне висихання
При температуре +60℃ — 25-30 минут
При температуре +20℃ — 8-12 часов
Кількість шарів 2-3 слоя
Характеристики
Основні
Клас MS
В'язкість 15-17 секунд
Об`єм
Повне висихання
При температуре +60℃ — 25-30 минут
При температуре +20℃ — 8-12 часов
Кількість шарів 2-3 слоя
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста