Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Рефрактометр Yato YT-06722

YT-06722_1
YT-06722_2
YT-06722_3
YT-06722_5
Код товару: 18136
Арт.: 600131
відгука(2) Оценка 5
1 631 грн
Купити
отримай на рахунок +163 бонуса

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Рефрактометр Yato YT-06722 призначений для визначення фізичних властивостей рідин шляхом вимірювання показника заломлення світла в них. Даний прилад спеціалізований і дозволяє визначити рівень заряду акумулятора (щільність електроліту), точку замерзання рідин на основі пропіленгліколю і етилового спирту, а також омивача. Можна використовувати в легкових, вантажних машинах і автобусах. Правильно відкалібрований пристрій забезпечує вимірювання при температурі навколишнього середовища в діапазоні від -10°C до +50°C.
 
У комплект входить:
  • піпетка;
  • пластиковий кейс для зберігання;
  • викрутка;
  • тканина для очищення робочої поверхні;
  • рефрактометр Yato YT-06722.
Спосіб використання. Наберіть невелику кількість рідини за допомогою піпетки. Підніміть захисне скло (1) і нанесіть на призму (2) 2-3 краплі досліджуваної рідини. Опустіть захисне скло так, щоб воно рівномірно розподілило рідину по поверхні призми. Не можна допускати утворення бульбашок, так як вони спотворюють дані. Зачекайте 30 сек. Рідина повинна нагрітися до температури приладу. Потім направте призму до джерела світла (рекомендовано використовувати штучне джерело світла) і загляньте в окуляр (5). Якщо зображення нечітке, то налаштуйте фокус за допомогою кільця (4). Кордон між темною і світлою областями визначає властивості досліджуваної рідини.
 
Якщо тестується електроліт акумулятора, то показання знімаються зі шкали, позначеної символом батареї. Дані вимірюються в кг/л. Додатково можна визначити рівень заряду. Якщо межа світла і тіні знаходиться в області GOOD, то акумулятор не вимагає підзарядки. Область FAIR означає, зарядка буде потрібно найближчим часом. Якщо світотінева межа знаходиться в області RECHARGE, то батарея сіла та її необхідно зарядити.
 
Якщо проводяться виміри рідин на основі пропілену або етилену, то точка замерзання визначається за шкалами з відповідними назвами PROPYLENE і ETHYLENE. Вони дозволяють відразу визначити температуру в градусах Цельсія.
 
Шкала праворуч призначена для визначення точки замерзання омивача вітрового скла.
 
Важливо! Перед проведенням вимірів необхідно відкалібрувати рефрактометр Yato YT-06722. Калібрування проводиться при температурі навколишнього середовища 20°С. Температура приладу повинна дорівнювати температурі навколишнього середовища. Для калібрування використовується дистильована вода. Процес калібрування ідентичний процесу вимірювання. Пристрій вважається відкаліброваним, коли межа світла і тіні збігається з лінією WATERLINE на шкалі. Для точного збігу кордону поверніть калібрувальний гвинт (3) за допомогою викрутки з комплекту.
Фото товару
Рефрактометр YT-06722Рефрактометр YT-06722
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

13:31:55 04.09.2023

Оцінка 5
Плотность электролита им можно измерить?
Розкрити
Відповісти

18:18:28 06.09.2023

Добрий день, Сергію. Так, він підходить для ваших потреб.
Розкрити

13:40:04 08.05.2021

Оцінка 5
Он поставляет в кейсе, как на фото?
Розкрити
Відповісти

10:50:07 09.05.2021

Едуарде. Комплект постачання такий як на фото.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Kicx (1)
Lavita (2)
Yato (18)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста