Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Синтетична мотоциклетна олива для вилок і амортизаторів Yacco Fork Fluid 5W (1л)

Синтетическое мотоциклетное масло для вилок и амортизаторов Yacc
Код товару: 17552
Арт.: 403360
відгука(2) Оценка 5
455 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
За допомогою синтетичної мотоциклетної оливи Yacco Fork Fluid 5W (1л) можна захистити вилки і амортизатори мотоцикла від надмірного зношення. Дана мото олива може застосовуватися до:
  • Інверсивних телескопічних вилок;
  • Вилок з картриджем;
  • Класичних вилок.
Продукт рекомендований для вилок, оснащених картриджем «SHOWA» (для позашляхових мотоциклів) або «OHLINS». Однак, може застосовуватися до будь-яких інших типах вилок.

Мотоциклетна олива Yacco Fork Flu id 5W має антикорозійні властивості і особливий антифрикційний присадний комплекс, завдання якого - істотне зниження коефіцієнта тертя. Результат - оптимальний відгук вилки і рівномірне занурення. Запобігає утворенню піни і корозії. Інша особливість - сталість характеристик у широкому температурному діапазоні.

Мотоциклісти з усієї України залишають позитивні відгуки про даний продукт. Ціна синтетичної мотоциклетної оливи Yacco Fork Fluid 5W - прийнятна. Доставка - швидка і здійснюється по всій країні. Здійснити покупку можна в інтернет-магазині Drossel.

 

Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Мотоциклетна моторна олива North Sea Stream Power 4T Extra
Моторні оливи для мотоциклів
від 581 грн
Мотоциклетна моторна олива Comma Two Wheel 2 Stroke Synthetic (1л)
Моторні оливи для мотоциклів
575 грн
Мотоциклетна моторна олива ENI i-Ride Scooter 10W-40 (1л)
Моторні оливи для мотоциклів
242 грн
Відгуки покупців(2 відгука)

14:27:20 21.11.2021

Оцінка 5
Гарне мастило, задоволен
Розкрити
Відповісти

16:32:28 12.06.2021

Оцінка 5
Залил это масло в вилку. Теперь стала работать почти как новая. Рекомендую.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста