Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Засіб для швидкого запуску двигуна Hi-Gear HG3319 (аерозоль 286г)

HG3319 Средство для быстрого запуска двигателя (286г)
Код товару: 16738
Арт.: 406265
відгука(2) Оценка 5
303 грн
Купити
отримай на рахунок +30 бонусів

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Hi-Gear HG3319 (286г) є аерозольним препаратом для швидкого запуску мотора в зимовий час. Крім цього, склад часто використовується в експрес-діагностиці системи живлення. У порівнянні з іншими засобами аналогічного призначення, даний продукт включає до свого складу змащувальні добавки, завдання яких - запобігання мікрозадирам циліндропоршневої групи при пуску двигуна.
  • Призначення: застосовується для інжекторних, карбюраторних і дизельних моторів;
  • Дія: має високу теплотвірну здатність, яка на 45% більше, ніж у аналогічних складах.
Hi-Gear HG3319 демонструє полегшення пуску двигуна навіть при майже розрядженому акумуляторі. Крім цього, склад забезпечує повне і рівномірне згоряння теплоповітряної суміші. Суворо забороняється використовувати для дизелів, оснащених електрофакельним підігрівом повітря.
 
Застосування Hi-Gear HG3319: перед експлуатацією не рекомендується запускати двигун і включати запалювання. Перший етап - розпорошувати склад протягом 5-7 секунд у повітрозабірнику повітряного фільтра. Спробувати запустити мотор, не натискаючи на педаль газу. Якщо пуск не дав потрібного результату, слід роз'єднати магістраль подачі повітря і розпорошувати препарат протягом 1-2 секунд (не більше трьох-чотирьох циклів) прямо в карбюратор, при цьому відкривши дросельну і повітряну заслінки. Інший варіант - нанесення складу всередину приймального патрубка впускного колектора дизельного або інжекторного двигуна, після чого - провести пуск. Якщо робота мотора нестійка, то для нормалізації оборотів рекомендується зробити додаткове циклічне розпорошення засобу в зону всмоктування повітря (по 1-2 секунди). Під час даного процесу слід контролювати силу натиску на педаль газу. Щоб уникнути детонації, вона повинна бути мінімальною.
 
Купити засіб для швидкого запуску двигуна Hi-Gear HG3319 можна в інтернет-магазині Дроссель. Доставка проводиться по всій території України. Ціна - приваблива. Відгук можна залишити на сайті.
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Моторна олива Xado (Хадо) Luxury Drive 10w-60 SM/CF
Моторні оливи
від 627 грн
Відгуки покупців(2 відгука)

11:27:19 04.03.2020

Оцінка 5
Брал для инжектора, понрвилось
Розкрити
Відповісти

14:08:52 30.04.2018

Оцінка 5

Подскажите для дизельного двигателя с сажевым фильтром можно использовать?

Розкрити
Відповісти

15:20:26 01.05.2018

Владимир, можно использовать на всех типах двигателей.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Abro (13)
AXXIS (7)
Bardahl (50)
Bizol (15)
BMW (2)
Brexol (1)
Comma (7)
Ford (1)
Hi-Gear (46)
K2 (9)
Mannol (34)
Meguin (8)
Motip (10)
MPM (6)
Nowax (7)
PiTon (1)
Presto (1)
Rowe (9)
SMT2 (1)
Soft99 (10)
Sonax (1)
StepUp (3)
Toyota (2)
Wolver (2)
Xenum (37)
YACCO (9)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста