Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Аварійний герметик для коліс 4х4 Hi-Gear HG5339 з шлангом (аерозоль 453г)

HG5339 Аварийный герметик для колес 4х4 с шлангом (453г)
Код товару: 16698
Арт.: 408202
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Сучасна формула герметика Hi-Gear HG5339 дозволить відремонтувати колесо Вашого автомобіля всього за хвилину. При використанні склад взаємодіє з повітрям і відбувається полімеризація, яка створює міцну і стійку пробку. Засіб відрізняється надійною герметизацією місць витоку повітря, якщо діаметр проколів предмета до 4,5 мм.

Hi-Gear HG5339 призначений для безкамерної і камерної гуми, встановленої на штампованих і литих дисках. Можливе застосування до покришок легких вантажівок і легкових авто. Склад відрізняється від аналогів відсутністю впливу на балансування коліс. Крім цього, продукт залишається в колесі в активному стані, тим самим перешкоджаючи утворенню витоків повітря в подальшому. Засіб демонструє стійкість до замерзання і утворення іржі у внутрішній частині дисків.

Використання Hi-Gear HG5339 (453г): ретельно оглянути поверхню спущеного колеса. Намагатися виявити і видалити проколовший його предмет. Перед безпосереднім застосуванням спустити колесо до торкання ободім землі. Температура складу не повинна опускатися нижче +15°С. У зимовий період потрібно відігріти балон перед експлуатацією, застосовуючи піч обігрівача. Не відігрівати ємність за допомогою відкритого полум'я. Далі - старанно струснути балон і повернути колесо золотником вгору. Щільно накрутити штуцер пластикової трубочки ємкості на різьбу золотника. Тримати балон таким чином, щоб клапан знаходився вгорі. Відкрити запобіжну кришку, натиснути на клапан і утримувати до повного використання балону. Колесо має злегка підкачатися. Останній етап - накачати колесо до 80 відсотків робочого тиску і проїхати близько 2-х км, потім - довести до стовідсоткової норми. Забороняється експлуатація на мопедних і велосипедних шинах за рахунок виникнення ризику їх розриву. Варто врахувати, що Hi-Gear HG5339 не усуває витоку повітря через посадкову площину кришки і ніпелі.

Ціна аварійного герметика для коліс 4х4 Hi-Gear HG5339 - доступна, в порівнянні з іншими інтернет-магазинами. Здійснити покупку складу і ознайомитися з відгуками автомобілістів з усієї України можна на сайті. Доставка - оперативна.

 

Характеристики
Тара 453г
OEM номер HG5339
Характеристики
Тара 453г
OEM номер HG5339
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Дроти для прикурювання Pulso ПП-30125-П 300А (до -45°C) 2,5м + чохол
Пускові, стартові дроти для прикурювання
391 грн
Зарядний пристрій Alligator AC 809
Пуско-зарядні пристрої
2 077 грн
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста