Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Анаеробний герметик для плоских поверхонь Elring AFD 2018 (75 мл)

Elring AFD 2018 (75 мл) анаэробный герметик
Код товару: 15398
Арт.: 408164
відгука(3) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Анаеробний герметик Elring AFD 2018 (75 мл) не має в своєму складі розчинники і відрізняється високою стійкістю. Він призначений для герметизації жорстких деталей з металу з плоскою поверхнею, наприклад, кришок корпусів або підшипників, фланців в двигунах, агрегатах і редукторах. Герметизується в умовах відсутності повітря в місці контакту деталей, внаслідок чого з'являється твердна плівка, легко переносить перепади температур і впливу навколишнього середовища. При цьому, з'єднання легко піддається демонтажу. В результаті "усадки" герметика не відбуваються втрати гвинтового зусилля в різьбовому з'єднанні при прямому металевому контакті. Багато автомобілістів, що використовують даний герметик, добре відгукуються про його надійність, а також відзначають ергономічну упаковку, за рахунок якої він легко і точно наноситься.
 
Герметизоване з'єднання буде витримувати тиск до 5 бар відразу після монтажу, що говорить про високу надійність герметика Elring AFD 2018. Максимальний тиск на місце контакту можна додавати по закінченню 24 годин після повної полімеризації. Слід пам'ятати, що для досягнення максимальної герметизації контактні поверхні деталей необхідно знежирити перед нанесенням герметика. В інтернет-магазині Drossel герметик Elring AFD 2018 можна купити за доступною ціною з доставкою у Ваше місто.
 
Артикул герметика: EL 461.681
Характеристики
Основні
Призначення Для герметизации жестких деталей из металла с плоской поверхностью
Колір Красный
Додаткові
OEM номер EL 461.681
Тара 75мл
Характеристики
Основні
Призначення Для герметизации жестких деталей из металла с плоской поверхностью
Колір Красный
Додаткові
OEM номер EL 461.681
Тара 75мл
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(3 відгука)

23:01:47 21.04.2020

Оцінка 5
Дякую за інформацію, буду замовляти свіжий.
Розкрити
Відповісти

10:04:12 02.04.2020

Оцінка 5
Доброго дня, скільки може зберігатися даний герметик після відкриття? Дякую.
Розкрити
Відповісти

13:13:59 02.04.2020

Добрий день, в нерозпечатаній упаковці термін зберігання 12 місяців, після відкриття рекомендується використовувати найближчим часом, точної інформації на жаль немає.
Розкрити

16:52:11 27.10.2018

Оцінка 5
Использовал для подшипников, понравился.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста