Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

GPS-навігатор EasyGo 555 з картою України (Навітел)

GPS-навигатор EasyGo 555 с картой Украины (Навител)
GPS-навигатор EasyGo 555 с картой Украины (Навител)_2
GPS-навигатор EasyGo 555 с картой Украины (Навител)_3
GPS-навигатор EasyGo 555 с картой Украины (Навител)_4
GPS-навигатор EasyGo 555 с картой Украины (Навител)_5
GPS-навигатор EasyGo 555 с картой Украины (Навител)_6
Код товару: 14562
Арт.: 302109
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис

EasyGo 555 - іміджевий GPS-навігатор від компанії EasyGo, що працює на потужному, ультрасучасному процесорі Mstar MSB2531 800 МГц. Пристрій оснащений яскравим 5" дюймовим екраном з роздільною здатністю 480 * 272 px, має вбудований GPS-приймач (66 каналів) і FM-передавач, який дозволяє виводити звук з навігатора ІзіГоу 555 на динаміки штатної аудіосистеми авто. Операційна система автонавігатора - Windows CE 6.0. Дана ОС оптимізує роботу навігаційного пристрою і сприяє більш раціональному використанню ресурсів і енергії.

 

Як і більшість сучасних автомобільних навігаторів, EasyGo 555 має безліч мультимедійних функцій. GPS-навігатор оснащений яскравим медіа-плеєром, який підтримує популярні формати MP3, WAV, WMA, AVI, WMV9, XVID, DIVX, JPG, MPEG2, PNG, BMP. Вбудована пам'ять навігатора - 4 Гб. Є слот для карт microSD, роз'єми miniUSB і mini-jack. Живиться навігатор від прикурювача авто/вбудованої літій-полімерної акумуляторної батареї 1200 мАг, якої вистачає до 3 годин роботи.

Комплектація: GPS-навігатор, карти Навітел Україна + Росія, зарядний пристрій, кріплення, USB-кабель.
 
GPS-навігатор EasyGo 555 дозволить Вам впевнено орієнтуватися в незнайомій місцевості. Ціна такого девайсу доступна кожному українському автомобілісту. Плюс, відгуки про даному gps навігаторі тільки позитивні, а значить, Ви купите 100% якісний і дуже практичний пристрій! Замовляйте автонавігатор EasyGo в нашому інтернет-магазині і вже через 1-2 дні він буде чекати Вас на відділенні обраної Вами служби доставки.
Характеристики
Основні
Розмір дисплея 5 дюймов
Роздільна здатність дисплея 480х272 пикселей
Навігаційне ПЗ Навител
Оперативна пам'ять (RAM) 128 Мб
Бездротові інтерфейси Нет
Операційна система Windows CE 6.0
Характеристики
Основні
Розмір дисплея 5 дюймов
Роздільна здатність дисплея 480х272 пикселей
Навігаційне ПЗ Навител
Оперативна пам'ять (RAM) 128 Мб
Бездротові інтерфейси Нет
Операційна система Windows CE 6.0
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

11:25:19 21.02.2019

Оцінка 5
Работает стабильно. ПО так же хорошее. Установил его на стекло.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Cyclone (17)
EasyGo (18)
Garmin (64)
RS (1)
Sigma (2)
Tenex (2)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста