Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Стельовий монітор RS LM-1560grey HD (сірий колір)

Потолочный монитор RS LM-1560grey HD
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_2
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_3
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_4
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_5
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_6
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_7
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_8
Потолочный монитор RS LM-1560grey HD_9
Код товару: 13814
Арт.: 307041
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
RS LM-1560grey HD - новинка від розробників RS, широкоформатний автомобільний монітор з великим 15,6" дюймовим дисплеєм. Full HD роздільна здатність стельового монітора створює враження, ніби Ви присутні на сеансі в кінотеатрі. Ширококутний огляд (175°) забезпечує максимальний комфорт перегляду відео для всіх пасажирів, що знаходяться в салоні. Пристрій підтримує більшість відомих відеоформатів: MOV, MKV, XVID, VCD, MP4, AVI, 3GP, WMA, JPEG, MP3, MPEG4. Для підключення сучасних мультимедійних пристроїв реалізований HDMI-вхід. Також присутні порти USB і SD (підтримуються носії об'ємом пам'яті до 32Гб).
 
В монітор RS LM-1560grey HD вбудований також двоканальний ІЧ-передавач, який дозволить Вашим пасажирам слухати відтворюване аудіо в бездротових навушниках, не звертаючи уваги на сторонні шуми і не заважаючи водієві і своїм сусідам.
 
Ультратонка конструкція в тандемі з невеликою вагою (2,1 кг) дозволяє акуратно і легко встановити автомонітор на стелю Вашого автомобіля. У закритому стані товщина стельового монітора складає всього 3 см.
 
Особливості стельового автомонітора RS LM-1560grey HD:
  • Full HD роздільна здатність;
  • Яскравий, широкоформатний дисплей;
  • Порти HDMI, USB, SD;
  • Вбудований двоканальний ІЧ-передавач;
  • FM-трансмітер;
  • Вбудовані динаміки;
  • Поворот конструкції на 270°;
  • Живлення від мережі 12В;
  • Система PAL, NTSC (автоперемикання);
  • LED-підсвітка;
  • Керування - кнопкове / пульт ДК;
  • Комплектація - автомонітор, провода для підключення, кріпильна пластина, пульт дистанційного керування.
Якщо Ви хочете зробити Ваші поїздки більш захоплюючими і цікавими для Вас і Ваших пасажирів, купіть стельовий автомонітор RS LM-1560grey HD в нашому інтернет-магазині. У нас є все для практичних і вигідних покупок - зручна доставка по Україні, наявність відгуків про монітори і іншу продукцію RS, приємна і завжди актуальна ціна, а також щедрі бонуси при замовленні автомобільного монітора через сайт.
Характеристики
Основні
Додаткові
Характеристики
Основні
Додаткові
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста