Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7 з відеореєстратором і GPS-модулем

Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7
Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7_2
Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7_3
Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7_4
Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7_5
Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7_6
Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7_7
Радар-детектор Sho-me Сombo №5 А7_8
Код товару: 13405
Арт.: 309102
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Sho-me Сombo №5 А7 - сучасний автодевайс, що включає в себе 3 корисних для водія пристрої: радар-детектор, GPS-приймач і відеореєстратор. Особливістю нової моделі є вбудований GPS POI детектор, який дозволяє не тільки отримувати попередження про наявність поблизу автомобіля пристроїв, контролюючих дорожню ситуацію, а й робити мітки і ділитися ними з іншими користувачами приладу Шо-мі Комбо №5 А7. Виявлені точки зі встановленими поліцейськими камерами заносяться у власну базу радар-детектора з можливістю поновлення.
 
Відзначається, що Sho-me Сombo №5 А7 чудово працює в двох режимах одночасно - як повноцінний радар-детектор і автореєстратор, що записує відео того, що відбувається у відмінній якості з Super HD роздільною здатністю (2304*1 296 пікселів). Сигнали поліцейських радарів визначаються за допомогою GPS або приймаються високочутливою антеною-приймачем. Інформація про виявлення сигналів супроводжується звуковим оповіщенням, а також виводиться на РК-дисплей (2").
 
Радар-детектор Шо мі Комбо проводить моніторинг всього частотного діапазону і оперативно повідомляє про виявлення радарів, поліцейських камер, візирів і ін. Поліпшено роботу датчиків прийому сигналів лазерного опромінення, сигналів VG-2 системи, сигналів в діапазонах X, K, UltraX, UltraK, Ka. Завдяки інноваційній системі Smartscan вдосконалена швидкість сканування сигналів в UltraK і UltraX діапазонах. Рівень чутливості датчиків можна регулювати.
 
Окремо варто відзначити новий алгоритм Intelligent anti-falsing algorithm, який дозволяє виключити помилкове реагування радар-детектора на прилади, які випромінюють подібні сигнали. Також розробники впровадили нову 6-шарову скляну лінзу, що поліпшило якість сигналу. Візири, TrueCAM і подібні прилади будуть виявлені задовго до наближення автомобіля до них, незалежно від того, наскільки добре вони заховані.
 
Технічні хар-ки радар детектора:
  • Кут огляду пристрою - 360°;
  • Цифрова обробка сигналів;
  • Режими Траса / Місто (2 рівня) / Авто;
  • Можливість відключення окремих діапазонів;
  • Швидкісні фільтри;
  • Автоприглушення гучності;
  • Голосові оповіщення;
  • Оновлення бази даних і ПЗ за допомогою карти пам'яті (в комплекті перехідник);
  • Живлення від бортмережі 12В.
Технічні хар-ки відеореєстратора:
  • Потужний процесор Ambarella A7LA30;
  • Перегляд відео + зміна налаштувань можливе на РК-екрані;
  • Батарея 280мА;
  • Кут огляду реєстратора - 140°;
  • Формат записуваного відео - MP4;
  • Підтримка карт пам'яті (до 64Гб);
  • G-сенсор DMARD007.
Якщо Вам сподобався радар-детектор з відеореєстратором + GPS Sho-me Сombo №5 А7, купуйте даний девайс в нашому інтернет-магазині! Офіційна гарантія, приємна ціна, швидка доставка в будь-яку точку України, реальні відгуки про радар-детекторі Шо мі - все для наших покупців!
Характеристики
Основні
Пеленг лазерного діапазону 360°
Діапазони та режими Х, К, Ка, UltraX, Ultra-K, POP, VG-2
Звукові оповіщення Есть
Дисплей ЖК
Встановлення Стандартная
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Пеленг лазерного діапазону 360°
Діапазони та режими Х, К, Ка, UltraX, Ultra-K, POP, VG-2
Звукові оповіщення Есть
Дисплей ЖК
Встановлення Стандартная
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

14:26:22 31.12.2016

Оцінка 5
Купил эту штуковину подкупил функционал. Первое впечатление очень качественная сборка, работает абсолютно без глюков. Дальше будем смотреть.....
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Cobra (1)
Crunch (13)
Escort (6)
Incar (4)
Playme (19)
Sho-Me (35)
Star (4)
Stinger (27)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста