Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

MP3-адаптер (USB) Connects2 CTASKUSB001 для Skoda Fabia, Octavia

MP3-адаптер (USB) Connects2 CTASKUSB001 для Skoda Fabia, Octavia
Код товару: 11341
Арт.: 114224
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Варіанти для інших поколінь:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Заводський головний пристрій Grundig (роз'єм - mini ISO) можна зустріти в багатьох моделях автомобіля Шкода. Дана автомагнітола відрізняється своєю хорошою якістю і високим рівнем надійності, однак відсутність таких інтерфейсів, як SD і USB робить функціонал мультимедійної системи неповноцінним. Цю проблему можна вирішити придбанням нового, більш сучасного ГП і установкою його замість заводської автомагнітоли, а також є менш витратний варіант - штатний МП3-адаптер Connects2 CTASKUSB001. Даний інтерфейс підходить для моделей Фабія і Октавія, підключається до задньої панелі автомагнітоли "роз'єм в роз'єм". Після його установки, Ви зможете прослуховувати свої улюблені MP3-треки з будь-яких портативних пристроїв: MP3 / iPod плеєра, USB-флешок, планшета і ін. Такий інтерфейс - дуже практичне і зручне рішення для модернізації "рідної" автомагнітоли!
 
Моделі Skoda, сумісні з MP3-адаптером:
  • Octavia 1996-2005рв;
  • Fabia 1999-2005рв.
Важлива примітка:
 
Даний адаптер підключається "роз'єм в роз'єм". Різати, зачищати і оголяти дроти, самостійно вносити зміни у полярність та конструкцію адаптеру категорично заборонено, тому що це може вивести з ладу адаптер або інше обладнання.
 
Хочете купити MP3-адаптер Connects2 CTASKUSB001 за вигідною ціною? Оформляйте замовлення USB-інтерфейсу для Шкода на нашому сайті! Наш інтернет-магазин пропонує прийнятні ціни, широкий вибір МП3-адаптерів, реальні відгуки про продукцію Коннектс2 і швидку доставку інтерфейсів по всій Україні. Все це для українських автолюбителів!

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Skoda Fabia, Octavia
Призначення Подключение функций USB, SD
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Skoda Fabia, Octavia
Призначення Подключение функций USB, SD
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Перехідна рамка AWM 781-35-036 для Mercedes-Benz, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo, 2 DIN
Рамки для головних пристроїв
424 грн
Камера заднього виду Fighter CS-CCD+FM-47 для Ford Focus, C-MAX, Fiesta, Galaxy, Kuga, Mondeo / Skoda Octavia
Камери переднього і заднього виду
698 грн
Камера заднього виду My Way MW-6062 / MW-6062 CH / MW-6062 AHD / MW-6062 AHD SONY для Skoda Yeti (2009-2013), Fabia I-II (1999-2013)
Камери переднього і заднього виду
від 858 грн
Перехідна рамка Carav 11-460 Skoda Fabia 2003-2006, 2 DIN
Рамки для головних пристроїв
1 010 грн
Автомагнітола Blaupunkt BPA 1119 BT
Автомагнітоли
1 750 грн
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста