Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

MP3-адаптер (USB) Connects2 CTARNUSB003 для Renault Laguna, Megane, Clio, Scenic, Kangoo, Twingo

MP3-адаптер (USB) Connects2 CTARNUSB003 для Renault Laguna, Mega
Код товару: 11339
Арт.: 114222
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Connects2 CTARNUSB003 - штатний MP3-адаптер, призначений для підключення до заводських головних пристроїв Update List / Tuner List (конектор - mini ISO). Підходить для автомобілів Рено Лагуна, Меган, Кліо, Сценік, Кангу і Твінго. Мета даного інтерфейсу - вирішення проблеми відсутності "рідних" SD і USB роз'ємів в штатних мультимедійних системах. Досить підключити USB-адаптер "роз'єм в роз'єм" до задньої панелі автомагнітоли, після чого користувач зможе вільно підключати різні портативні пристрої (iPod, МП3 плеєри, USB-флешки, планшети та ін.) і слухати улюблені MP3-треки!
 
Список моделей Renault, сумісних з MP3-адаптером:
  • Megane 2000-2008рв;
  • Laguna 2000-2008рв;
  • Clio 2000-2009рв;
  • Kangoo 2000-2011рв;
  • Scenic 2000-2009рв;
  • Twingo 2007-2009рв
Важлива примітка:
 
Даний адаптер підключається "роз'єм в роз'єм". Різати, зачищати і оголяти дроти, самостійно вносити зміни у полярність та конструкцію адаптеру категорично заборонено, тому що це може вивести з ладу адаптер або інше обладнання.
 
Хочете купити MP3-адаптер Connects2 CTARNUSB003 за вигідною ціною? Оформляйте замовлення USB-інтерфейсу на нашому сайті! Наш інтернет-магазин пропонує великий вибір МП3-адаптерів, прийнятні ціни, реальні відгуки про продукцію Коннектс2 і швидку доставку інтерфейсів по всій Україні. Все це для українських автолюбителів!
 

Характеристики
Основні
Модель автомобіля Renault Laguna, Megane, Clio, Scenic, Kangoo, Twingo
Призначення Подключение функций USB, SD
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Renault Laguna, Megane, Clio, Scenic, Kangoo, Twingo
Призначення Подключение функций USB, SD
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста