Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Іммобілайзер Pandect IS-350i

Иммобилайзер Pandect IS-350i
Иммобилайзер Pandect IS-350i_2
Иммобилайзер Pandect IS-350i_3
Иммобилайзер Pandect IS-350i_4
Иммобилайзер Pandect IS-350i_5
Код товару: 10986
Арт.: 301324
відгука(4) Оценка 5
3 110 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Іммобілайзер Pandect IS-350i - високонадійний протиугінний засіб, що надає додаткову, незалежний від автомобільної сигналізації захист. Комплект іммобілайзера включає основний блок, брелок-мітку, біпер і інсталяційний набір. Розміри нерозібраного, герметичного модуля блокування складають всього 68х26,5х9,3 мм. Така компактність дозволяє інсталювати блок в будь-яке місце автомобіля. Усередині блоку розміщено силове реле 20А. Компоненти і плата модуля захищені спеціальним акриловим лаком від вологості. Особливість такого блоку полягає в тому, що його можна встановлювати навіть поза салоном машини. Брелок-мітка IS-250 виготовлена ​​з міцного пластику сірого кольору. Прозорості пластика досить, щоб побачити індикацію червоного світлодіода, який розташовується біля фірмового логотипу Пандект. Елемент живлення брелока-мітки - батарейка CR2032. Термін служби такої батарейки складає не менше 3 років. Настійно не рекомендується носити брелок-мітку в одній зв'язці з ключами або з брелоком автосигналізації, оскільки в цьому випадку погіршуються протирозбійні властивості даного іммобілайзера. Розмір мітки складає всього 48х34х4,85 мм, Ви зможете зручно носити такий брелок навіть в легкому одязі. Біпер системи підключати не обов'язково, він призначений для попередження про відсутність зв'язку і для індикації програмних режимів. При бажанні, можна замінити біпер світлодіодом, після чого вивести світлодіод на панель автомобіля.
 
Переваги іммобілайзера Pandect IS-350i перед автосигналізацією:
  • Завжди стабільний зв'язок, що надається багатоканальним радіотрактом;
  • Діалоговий обмін на дуже високої швидкості 2 Мбіт / сек;
  • Динамічний діалог між міткою і базовим блоком;
  • Тривалий службовий термін батарейки брелока-мітки;
  • Радіоканал 2.4 ГГц вільніше, а значить і надійніше, ніж частота брелоків автосигналізації (433 МГц);
  • Основний блок іммобілайзера в рази менший і компактніший, ніж блок автосигналізації;
  • Брелок-мітка зручний у використанні, не має кнопок, не вимагає ніяких дій від користувача, може потай носитися навіть в легкому одязі.
Бажаєте купити Pandect IS-350i - іммобілайзер з міткою IS-250 по самій вигідній ціні в Україні? Замовляйте протиугінний засіб через корзину нашого сайту або по телефону. Доставка автомобільних іммобілайзерів проводиться по території всієї країни. Поради щодо вибору охоронно-протиугінних систем, приємні бонуси, відгуки про іммобілайзери Пандект - для Вас в нашому інтернет-магазині Drossel!
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Автосигналізація Eaglemaster E4 LCD
Автосигналізації
3 962 грн
Відгуки покупців(4 відгука)

13:15:14 02.09.2021

Оцінка 5
Отличная защитная система.
Розкрити
Відповісти

08:51:11 01.09.2021

Оцінка 5
Отлично работает теперь за машину спокойней.
Розкрити
Відповісти

18:53:48 13.01.2021

Оцінка 5
Установщик все поставил, пользуюсь с удовольствием. Проблем не было с ним еще.
Розкрити
Відповісти

17:54:28 03.01.2021

Оцінка 5
Очень компактный блок, все поместилось, установили без проблем. Спасибо.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста